De ce să mai cauţi singur furnizori şi soluţii pentru achiziţiile tale? Up Achiziţii este platforma online prin care ai acces la oferte de la furnizori de top, la preţuri negociate, care îţi salvează cu până la 60% cheltuielile cu astfel de produse şi servicii. Spre exemplu, la un cost lunar pentru curier de 800 de lei, economisești anual 8160 de lei.

Comandând de pe Up Achiziţii, pe lângă economiile considerabile de timp şi bani, beneficiezi de un control sporit al achiziţiilor, prin gestionarea bugetelor într-un singur loc, dar şi de suport dedicat din partea unui consultant Up România. În plus, poţi avea acces la cea mai mare acoperire de servicii de curierat din România – cu expedieri naţionale în peste 4000 de localităţi, fără taxă suplimentară de expediere. Dacă firma are sediul în Bucureşti, Alexandria sau Roşiorii de Vede, nu mai ai grija achiziţiilor de apă, ceai, cafea. Livrarea este în aceeaşi zi şi este gratuită, indiferent de volumul comandat.

Accesează platforma, completează formularul și primeşti oferta în 30 de minute. Din momentul semnării contractului, primeşti acces gratuit în contul Up Achiziţii al firmei tale.