Reluarea activitatilor economice in noul context pandemic impune firmelor din România sa foloseasca echipamente de protectie pentru a-și desfășura activitatea în condiții de maxima siguranță.

Platforma dezinfecteaza.com este un produs unic pe piata de profil, un liant necesar între producătorul român de echipamente de protecție-medicale și organizațiile care înteleg că lumea, așa cum o știam noi, nu va mai fi la fel o bună perioadă de timp și sunt conștiente că trebuie să-și protejeze cat mai bine angajații și, automat, business-urile .

Am creat aceasta platformă pentru o „dezinfectare“ generală a acestui domeniu, oferind un spațiu curat, fără speculă și achiziții disperate.” afima Florin co-fondator al platformei dezinfecteaza.com

 Dezinfecteaza.com este singura platformă de vânzare de echipamente de protecție, medicale și dezinfecție, care se adresează tuturor celor care activează într-un domeniu de activitate în care este o nevoie constantă de astfel de echipamente, si care doreste sa creeze o legătură între producătorul român și firmele românești.

 Ceea ce face platforma dezinfecteaza.com seamănă foarte mult cu ceea ce fac cei de la alte market place-uri prezente pe piata romaneasca. Dacă alte market place-uri se adresează consumatorilor casnici , dezinfectează.com se adresează, în mare parte, firmelor, instituțiilor, organizațiilor, în funcție de capacitatea producătorilor care vor alege să facă parte din acest proiect.

 Produsele prezente în platforma sunt cele necesare protecției și dezinfectării suprafețelor, adică măști de protecție, măști medicale, combinezoane de protecție și medicale (ambalate individual, impermeabile , etc), viziere de protecție , dezinfectanți de suprafețe, de mâini, de aparaturi medicale și nu numai, cam tot ce poate acoperi în acest domeniu.

 „În ceea ce privește prețurile, sunt chiar prețurile producătorilor români, fara adaosuri. Dorim sa asiguram cele mai mici prețuri, insa calitatea este prioritatea noastra, astfel ca incercam sa oferim cel mai bun raport calitate/pret. Insa fluctuațiile sunt foarte mari in perioada aceasta, din cauza speculei de pe piața de echipamente, iar producătorii români nu reușesc să țină pasul tot timpul cu prețurile importatorilor.” mai adauga Florin.

Dezinfecteaza.com își propune să lege „prietenii“, adică să aducă o constanță în furnizarea de echipamente către firmele și organizațiile care au nevoie de ele în permanență,( farmacii, saloane de frumusețe, de frizerie , laboratoare de pâine, de patiserie, restaurante, hoteluri, firme de IT) dar si sa constientizeze consumatorii de pe piata materialelor de protectie ca este mai sanatos sa sustina relansarea economiei romanesti prin achizitionarea de produse fabricate in Romania, acesta fiind scopul declarat al platformei si al dezvoltatorilor ei.