Cine este Alin?

 Alin este ca și tine un mare fan al sporturilor și pariurilor sportive. Există însă o diferență între tine și el. Alin spre deosebire de tine are experiență în domeniul pariurilor deoarece pariază de la vârsta de 18 ani.

Cum  început totul?

Foarte simplu. Fiind pasionat de sport a decis să înceapă să parieze. Așa a început aventura sa în lumea pariurilor. Prima casa de pariuri la care a pariat a fost Pariloto, casa de pariuri a Loteriei Române.

Pariind a descoperit din ce în ce mai multe informații despre pariuri și i-a plăcut din ce în ce mai mult această lume. În plus, i-a plăcut și faptul că avea posibilitatea să câștige un ban în plus.

Studiind intens pariurile și casele de pariuri a reușit să câștige din ce în ce mai des la pariuri, iar asta l-a determinat să parieze și mai mult.

Odată cu dezvoltarea mediului online și cu apariția caselor de pariuri online a făcut o schimbare care avea să-l ajute foarte mult în viață.

A renunțat la casele de pariuri offline și a început să parieze la cele online. Prima casă la care a făcut pariuri online a fost bet365.ro. La această casă a plasat multe pariuri pe care de foarte multe ori le-a și câștigat.

Simțind că are experiența necesară pentru a face un nou pas important, în primul an de facultate, acum 9 ani, Alin a mai făcut o schimbare. A devenit tipster. Și-a dat seama că este capabil să ofere ponturi pasionaților de pariuri pentru a-i ajuta să aibă succes așa cum a avut el.

Din momentul în care a luat această decizie, i s-a deschis calea spre o carieră de succes în lumea pariurilor sportive.

Nu a durat mult și ponturile bune pe care le-a oferit celor care aveau mare nevoie de ele, au atras atenția reprezentanților site-ului 10pariuri.ro. Ulterior, aceștia i-au propus o colaborare pe care Alin a acceptat-o fără ezitare.

 

Alin începe colaborarea cu 10pariuri.ro în 2015

De atunci au trecut 3 ani. În acești trei ani ponturile gratuite oferite de Alin au ajutat mulți pariori să aibă succes. Acest lucru a contribuit la crearea a două proiecte frumoase. Este vorba de Pontul Zilei și Drumul spre 600 Ron.

Aceste două proiecte ale lui Alin au înregistrat un real succes. Statisticile pe 2017 demonstrează clar acest lucru. Potrivit statisticilor cu Pontul Zilei a înregistrat 237 ponturi câștigatoare / 99 necâștigătoare, balanța fiind de + 1706.45 unităț, iar cu  Drumul spre 600 a înregistrat 172 bilete câștigătoare / 111 bilete necâștigătoare, balanța fiind de +1052.36 unități.

Miza pe care o folosește Alin la pariuri nu este una foarte mare, dar este una cu care a câștigat de multe ori. Aceasta este de 100 Ron.

O poți folosi și tu dacă vrei, important este să pariezi întotdeauna responsabil, adică nu mai mult decât îți permiți să pierzi. Așadar…

Pontul Zilei de 27.06.2018

Vine de la Campionatul Mondial din Rusia 2018, acolo unde Germania va juca în direct pe TVR 1 de la ora 17:00 cu Coreea de Sud,  într-un meci care din punctul de vedere al lui Alin ar trebui să fie foarte spectaculos. Coreea se află pe locul 4 cu 0 puncte și un golaveraj de 1-3, Germania ocupă locul 2 cu 3 puncte și un golaveraj de 2-2. Aceste două echipe au mai jucat 3 meciuri împreună până acum. Germania a câștigat 2 dueluri, iar Coreea de Sud a câștigat o singură dată, în 2004 cu 3-1.

Pronosticul său pentru acest meci este 2 pauză 2 final, întrucât Coreea are o echipă foarte slabă pentru acest campionat. Mizează pe o victorie la scor a nemților fiindcă au mare nevoie de o victorie la scor dacă mai speră la primul loc. Dar și pentru că adversarii lor din aceasta după-amiază, au primit în ultimele 5 meciuri 6 goluri.

Drumul spre 600 Ron

 

 Astăzi propune la Drumul spre 600 un bilet format din două evenimente foarte atractive. Marius Copil vs Dzumhur și Coreea de Sud vs Germania. A mizat pe Germania, echipă ce nu ar trebui să aibă probleme în această după-amiază. Dar și pe un meci lung între Marius Copil și Dzumhur, deoarece ambii jucători servesc foarte bine.

Alin îți recomandă să pariezi la Unibet și Betano

De ce? Fiindcă sunt două case care oferă bonusuri interesante la prima depunere. Este vorba de 250 Ron și respectiv 500 Ron. În plus, oferta la pariuri este mare, iar cotele sunt foarte bune. La aceste case poți paria live sau pre-meci, pe evenimente din ligile românești și străine.

Mult succes!

PS: Nu uita să-l urmărești pe Alin și pe paginile sale de Facebook: Alin Gabriel și Ponturi Alin.