Gina Pistol a povestit, într-un interviu pentru OK! Magazine, detalii mai puţin ştiute despre relaţia dintre ea si Smiley. Vedeta a explicat cum de relaţia lor a reuşit deja să depăşească trei ani de zile.

“Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a mărturisit Gina Pistol.

Întrebată dacă avea o imagine greşită despre Smiley înainte de a-l cunoaşte, Gina a spus că nu şi a explicat că, dimpotrivă, cântăreţul avea o imagine greşită despre ea, însă şi-a dat seama repede că era doar una creată de presă.

“Cred că el avea despre mine şi şi-a dat seama că se înşelase. El vedea la mine imaginea de divă, de prinţesă, cu toate că eu nu eram deloc aşa. Dar presa îmi crease imaginea asta.

Da (m-am folosit de imaginea asta – n.red.), pentru că, dacă oamenii vor să le ofer ceva şi eu pot să le ofer uşor, o fac. Cine-i curios să vadă dacă e ceva mai mult de-atât la mine, cu mare drag!”, a povestit Gina Pistol pentru OK! Magazine.

Nu trebuie să-ţi propui să îl schimbi pe cel de lângă tine

Vedeta a mai fost întrebată şi ce a mers prost în relaţiile ei anterioare, dar şi ce le răspunde tuturor persoanelor care insistă cu întrebări despre nuntă şi copii.

Reporter: Ce ţi-a pus ţie capac în relaţiile anterioare? Peste ce ţi-ai spus că nu poţi trece niciodată?

Gina Pistol: Viaţa îţi demonstrează că poţi trece peste multe. Ce am învăţat eu din toate relaţiile mele e că nu trebuie să-ţi propui să îl schimbi pe cel de lângă tine.

Reporter: Ce le răspunzi celor care insistă cu întrebările despre nuntă şi copii?

Gina Pistol: Oamenii aceia nu vorbesc despre mine, sunt neajunsurile lor, nu ale mele. Eu mi-am făcut alegerile şi sunt mulţumită cu tot ce trăiesc acum. Mai am foarte multe de învăţat despre viaţă, despre mine.