Sunt probleme foarte mari pentru Gina Pistol. Iubita lui Smiley a trecut prin clipe teribile la Asia Express, una dintre cele mai urmărite emisiuni din România.

Gina Pistol, în mare pericol

Asia Express e o adevărată provocare atât pentru concurenți, dar și pentru prezentatori. Sunt lucruri greu de imaginat. Este o experiență dură, care îi solicită din plin.

Gina Pistol a dezvăluit care erau condițiile în care a fost nevoită să filmeze și cum a făcut față. Gina trebuie să înfrunte majoritate greutăților prin care trec și concurenții. Vedeta se trezește în fiecare dimineață în jurul orei 4-5, pentru că trebuie să se pregătească pentru filmări.

Temperaturile și vremea capricioasă din Filipine sunt adevăratele probleme. Într-o singură zi se pot întâlni valori de peste 35 de grade Celsius, urmate de ploi, vânt și frig.

„În prima perioadă petrecută în Filipine era atât de cald, încât aveam senzația că nu pot respira. Curgeau apele pe noi la propriu, nu vă mai spun prin ce au trecut concurenții, reporterii și operatorii… Trebuia să îmi retușez machiajul o dată la jumătate de oră, pentru că nu stătea nimic pe față! Iar bronzul… aveam pe mine toate modelele rochiilor pe care le-am purtat!

Apoi am ajuns și la frig…Fiecare dintre noi primea alerte pe telefon cum că am fi în raza taifunul Ramon, care s-a abătut asupra insulei. Din fericire, nu este în partea în care ne aflăm noi, dar efectele se resimt. În zona de munte, într-o zi am trecut prin 3 anotimpuri. Primăvară dimineața, cu cer senin și temperaturi plăcute, vară în toată regula la prânz, când soarele arde și poți sta lejer în costum de baie și toamnă cu ploi mărunte și temperaturi scăzute după-masă. Probabil telespectatorii vor avea impresia că o ediție a fost filmată în perioade diferite ale anului”, a spus Gina, conform libertatea.ro.