Oamenii legii din Galaţi s-au autosesizat după apariţia pe internet a mai multor imagini, transmise live, în jurul orei 22:15. Din imaginile respective se putea observa că mai multe persoane încalcă dispoziţiile legale impuse de starea de urgenţă din judetul Galati.

Ajunşi în comuna Munteni, poliţiştii au văzut că, în mijlocul unei străzi se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos în jurul unor cauciucuri care ardeau. La vederea echipajelor de poliţie, indivizii au fugit în curţile locuinţelor.

Sancțiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare

În urma vizionării imaginilor şi a investigaţiilor, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare. Respectivii au fost sancționați contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, fiecare cu o amendă în valoare de 20.000 de lei.

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la faţa locului, nefiind înregistrate pagube materiale. Poliţiştii continuă verificările pentru identificarea şi sancţionarea tuturor celor care au participat la această adunare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Nebunia de la Galati din noaptea de Inviere oprita de politie

O postare distribuită de stiripesurse.ro (@stiripesurse) pe