Avi Compact, cel mai important distribuitor al produselor Daikin în România de 13 ani, estimează că va încheia 2019 cu o cifră de afaceri de aproximativ 7,5 milioane euro. Iar segmentul corporate a contribuit în prima jumătate a acestui an la peste 75% din totalul portofoliului.

Avi Compact și-a propus pentru 2019 să consolideze colaborarea pe segmente precum cel bancar, farmaceutic sau hotelier, dar și extinderea pe zona comercială și industrială.

Cele mai importante proiecte în prima jumătate de an au fost din domeniul hotelier, comercial, industrial și bancar. A fost un sezon foarte bun, cu cea mai bună lună iunie din ultimii trei ani pentru segmentul rezidențial, transmite compania, într-un comunicat de presă.

”Cele mai căutate echipamente au eficiență energetică ridicată, nivel de zgomot redus, autodiagnoză și un termen de garanție mare. Am observat că pentru clienți sunt importante criterii precum calificarea personalului, posibilitatea de a face față unor lucrări mari, asigurarea serviciilor de intervenție 24 din 24, stocurile de echipamente și piese de schimb”, a arătat Florin Rădulescu, Fondator Avi Compact.

Showroom-ul Avi Compact a fost reamenajat în totalitate și are expusă toată gama de echipamente rezidențiale Daikin. Valoarea investiției este de 20.000 Euro. În plus, echipamentele de climatizare Daikin din showroom sunt funcționale și acestea pot fi testate de către beneficiari.

Peste 90% dintre potențialii clienți care au vizitat showroom-ul în acest an au achiziționat cel puțin un aparat de climatizare Daikin.

Cele mai importante proiecte ale AVI Compact, pentru prima jumătate a lui 2019, includ
TELEKOM România – PALATUL TELEFOANELOR, care este un proiect în derulare. Toată cladirea va fi climatizată cu cele mai performante sisteme VRV Daikin.

În plus, Hotelul Lido – instalații de climatizare, GMB ROMÂNIA AUTO INDUSTRY – instalații de climatizare pentru noua hală de producție din Pitești, ca și climatizarea pentru reteaua de magazine Penny Market.

La acestea se mai adaugă Patria Bank – înlocuirea echipamentelor de climatizare dintr-o serie de agenții ale băncii, Hotel Central din Ploiești – instalații de climatizare, precum și Hercesa Imobiliare – climatizare pentru noile imobile din Complexul Vivenda.