Revista Capital vă propune să votați dintr-o listă de 5 nominalizați, realizatorii tv care în 2021 au asigurat bunul mers al “lucrurilor” de pe micul ecran.

Nominalizații la categoria ”Realizatorul TV al Anului 2021” sunt:

Marius Tucă – Jurnalist și realizator tv Aleph News 

Marius Tucă Show a redevenit un punct de reper în mass-media românească. De data aceasta cunoscutul jurnalist realizează emisiunea pentru noul post de televiziune Aleph News, după ce a cunoscut succesul și la Antena 1. Marius Tucă s-a remarcat în ultimul an ca o voce care hărțuit continuu autoritățile cu întrebări privind activitatea în pandemie. 

Răzvan Dumitrescu – Jurnalist și realizator tv Antena 3 

Chiar dacă emisiunea pe care o moderează la Antena3 se numește ”Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”, jurnalistul s-a remarcat în perioada pandemiei ca unul care a dat dreptul la cuvânt tuturor taberelor. Într-o perioadă în care prăpastia dintre contestatarii măsurilor luate în pandemiei și susținătorii autorităților a crescut foarte mult, gestul de normalitate al lui Răzvan Dumitrescu a devenit unul exceptional. 

Victor Ciutacu – Jurnalist și realizator tv România Tv 

Victor Ciutacu și-a păstrat și pe parcursul anului trecut stilul jurnalistic tăios. Cu o emisiune alertă, în care provoacă de multe ori breaking news-uri din întrebările lui bine țintite, Ciutacu este unul dintre lideri de audiență ai emisiunilor de seară, iar luările sale de poziție echidistante l-au transformat într-un dintre cele mai credibile voci jurnalistice din această perioadă. 

Andreea Crețulescu – Jurnalist și realizator tv România TV 

Andreea Crețulescu este unul dintre jurnaliștii care nu trebuie ratați în lumea televiziunilor din România. În cadrul emisiunii pe care o moderează, ”România la Raport”, Andreea Crețulescu este un personaj care este aproape imposibil de păcălit de invitați. Sarcasmul său la mesajele de PR ale diferiților politicieni este de neratat. 

Silviu Mănăstire – Jurnalist și realizator tv B1Tv 

Jurnalistul clujean s-a făcut remarcat în audio-vizualul românesc prin investigațiile sale despre încrengăturile politico-financiare. Emisiunea ”Dosar de politician” și-a păstrat echidistanța în timpul pandemiei și a reprezentat o scenă de exprimare pentru toate taberele din societate. 

[poll id=”869836″]

Votează Performerii Anului 2021 pentru toate cele 10 categorii AICI