Vă propunem să vă exprimați votul pentru 5 constructori nominalizați la această categorie care au reușit performanțe deosebite în 2021.

Nominalizații la categoria ”Constructorul Anului 2021” sunt:

Construcții Erbașu

În 2020, Construcții Erbașu, unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul construcțiilor de pe piața locală, a finalizat și lucrările pentru stadionul Steaua București. Stadionul ridicat de firma antreprenorului Cristian Erbașu a fost premiat anul trecut în cadrul Anualei de Arhitectură București, unde a primit distincția ”Arhitectură și investiții publice”. Tot anul trecut, Construcții Erbașu a finalizat și construcția stadionului Giulești, care ar urma să intre în folosință în această primăvară. 

Citește mai mult aici!

Grupul UMB

Grupul UMB, controlat de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, a reușit anul trecut să aducă aproape de finalizare lotul 2 al drumului expres Craiova-Pitești. Lotul care face legătura între Slatina și Balș ar urma să fie dat în folosință în primăvara acestui an. Anul trecut, compania lui Umbrărescu a început lucrările și la lotul 3 și a câștigat licitația pentru lotul 4, Colonești-Pitești. 

Florea Grup

Petra Pavaje este cel mai nou brand al Florea Grup, deținut de antreprenorii David și Marcel Florea, având una dintre cele mai ambițioase expansiuni ale unei companii autohtone din domeniul producției materialelor de construcții. În primăvara anului trecut, Florea Grup a demarat construcția la cea de-a treia fabrică de pavaje, în județul Arad. Alături de liniile de fabricație de la Alba Iulia și Ploiești, Petra Pavaje va putea produce 18.000 mp/zilnic, ceea ce o poziționează între cei mai mari producători de materiale de construcții din România.

Astaldi Spa Italia

Firma italiană Astaldi a început în toamna anului trecut lucrările la lotul 5 al autostrăzii Pitești-Sibiu. Este vorba de tronsonul care va face legătură între Pitești și Curtea de Argeș. Este vorba de 30 de km de autostrada ce trebuie terminați în următorii patru ani. 

Electrogrup

Cu aproximativ 600 de angajaţi şi 24 de ani de activitate, grupul E-INFRA (Electrogrup Infrastructure) activează ca dezvoltator şi investitor în proiecte de infrastructură energetică şi de telecomunicaţii şi este, totodată, cel mai important constructor român diversificat din energie, construcţii civile, telecomunicaţii şi smart city.

[poll id=”869833″]

Votează Performerii Anului 2021 pentru toate cele 10 categorii AICI