Paul Micheş,  unul dintre cei patru fondatori ai Microsoft România, a fost numit în luna noiembrie 2009, director executiv al Scop Computers, liderul pieţei locale de distribuţie în 2008.

Paul Micheş a preluat funcţia de director executiv la distribuitorul de soluţii şi produse IT Scop Computers de la Horia Chiţu, aflat la conducerea companiei, ca director executiv, în ultimii cinci ani. Chiţu a preluat poziţia de director executiv la Docentris, divizie a grupului Scop specializată în soluţii de procesare şi management al documentelor.

Paul Micheş a lucrat timp de 13 ani pentru Microsoft şi este unul dintre cei patru fondatori ai Microsoft România, unde activitatea sa a fost strâns legată de dezvoltarea afacerilor de distribuţie în România şi de creşterea afacerilor cu o medie anuală de 50%. El a lucrat în ultimii ani pentru birourile internaţionale Microsoft, desfăşurându-şi activitatea la biroul britanic al grupului american şi la sediul din München, unde s-a ocupat până anul trecut de programul Microsoft Unlimited Potential.

Scop Computers a anunţat anul trecut, ca obiectiv, o cifră de afaceri de 80 milioane euro, în scădere faţă de 2008, când a raportat afaceri de 107 milioane euro, din cauza crizei economice. Scop Computers este deţinut de Alexandru Vişan, cu o pondere de 80%, şi Şerban Stan Dragoş.

SURSA: Mediafax