Theo Albrecht Jr., co-proprietar al lanţului de supermarketuri Aldi Nord are probleme mari. Soţia sa l-a părăsit pentru un tânăr migrant de origine afgană. Mai mult, aceasta a anunţat că divorţează.

În vârstă de 47 de ani, Katja este căsătorită cu Theo Albrecht Jr., care se numără printre primii zece cei mai bogaţi oameni din Germania, cu o avere estimată la 15,7 miliarde de euro. Până acum a fost ţinut secret faptul că doamna Albrecht s-a despărţit de soţ în 2015, după negocierea unei sume substanţiale de întreţinere pentru a pleca şi a trăi cu Tareq.

Însă naşterea primului copil al celor doi a determinat-o pe Katja să-şi reglementeze situaţia şi să ceară oficial divorţul.

„Ceea ce s-a întâmplat cu Katja este faptul că era plictisită de viaţă. De măsurile constante de securitate, de izolare şi de angajamentele sociale. Avea nevoie de varietate. Iar Tareq a fost foarte amabil cu ea, foarte relaxat şi îndrăzneţ. Şi-a dat seama că exista şansa unei relaţii şi s-a aruncat în braţele lui”, a declarat publicaţiei Bild Zeitung o prietenă a bogătaşei germane. Tareq S. lucrează în prezent la construcţia unei case la Meerbusch (Renania – Westfalia de Nord), în care să trăiască alături de Katja şi de familie, iar cuplul este în aşteptarea divorţului.

Despre miliardarul Theo Albrecht Jr., în vârstă de 69 de ani, se știe că este coproprietar împreună cu cumnata sa al lanţului de magazine Aldi Nord şi Trader Joe’s.