KIWI Finance şi KBC Consumer Finance, membră a grupului KBC, anunţă încheierea unui parteneriat în urma căruia milioane de români vor avea acces la produsele de creditare KBC.

KIWI Finance este lider pe piaţa de brokeraj bancar din România şi a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2003 sub numele de Gemini Capital Consult. Activitatea Kiwi Finance se concentrează pe trei direcţii de business: consultanţă credite pentru persoane fizice, consultanţă credite pentru persoane juridice şi consultanţă juridică. Kiwi Finance deţine 9 sucursale în România (Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Câmpina, Slatina) şi o sucursală la Madrid. De la înfiinţare, în 2003, şi până în prezent, KIWI Finance a intermediat credite în valoare de peste 350 de milioane de Euro .

KBC Consumer Finance este membră a grupului KBC. KBC este al doilea grup bancar şi de asigurări ca mărime în Belgia şi unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa financiară a Europei Centrale şi de Est şi a Rusiei. KBC este prezent in 36 de ţări din întreaga lume, are 57 000 de angajaţi (aproape 32.000 dintre aceştia în Europa Centrală şi de Est şi Rusia) şi deserveşte 12 milioane de clienţi (aproximativ 8 milioane în Europa Centrală şi de Est). KBC GROUP NV este listat la NYSE EURONEXT şi la bursa din Luxemburg.

Operaţiunile grupului în România au debutat în 2007 cu achiziţionarea companiei Romstal Leasing. KBC mai deţine pe piaţa locală compania de brokeraj pe bursă KBC Securities.

Sursa: Kiwi Finance