Panică totală la Pro Tv, în platou Masterchef. Un un incediu ar fi putut izbucni în timpul emisiunii. Într-o clipă de neatenție, din plita lui Musty Camara, fratele lui Kamara, a ieșit fum. „Nu e fum fără foc” a explicat apoi concurentul, după ce lucrurile au reintrat sub control.

În momentul în care preparatul său era aproape gata, Musty a greșit la partea de siguranță în bucătărie, pentru că mai avea puțin și lua foc, cu șorț cu tot. Chef Foa a intervenit imediat, în momentul în care flăcările s-au înălțat deasupra plitei și i-a alertat pe cei din jurul său.

„Musty, iei foc!! Pompieri!! Stingeți-i focul”, a strigat Chef Foa.

În replică, chef Radu Dumitrescu a răspuns amuzat. „Ai și efecte speciale (…) doar fumul o să te ajute să mergi mai departe” a replicat acesta. „Nu e fum fără foc” a explicat apoi, în pauză Musty, ridicând din umeri.

De menționat este faptul că cei trei concurenți, Musty Camara, Andreea Farcaș și Alin Marinică au gătit mușchi de vită, însă la final doar unul a plecat cu șorțul MasterChef acasă.

Cum au surprins juriul concurenții de la Masterchef

Deși Musty era încrezător, nu se aștepta ca lucrurile să se întâmple într-o astfel de manieră. „Eu cred că o să ceară bis la mâncarea mea! Așa sper!”, spunea Musty înainte de a ajunge în fața juraților cu preparatul său.

În ciuda eforturilor depuse, la început însă, Andreea Farcaș n-a fost încântată de ceea ce a găsit sub cutie. „Nu obișnuiesc să gătesc vită!”, a mărturisit ea. Pe de altă parte, jurații au apreciat foarte mult efortul acesteia.

La rândul său, Alin Marinică a fost plin de emoții în momentul în care a ajuns cu preparatul în fața chefilor. El a pregătit mușchi de vită la cuptor și ficat cu mango, iar Chef Foa a fost mai mult decât încântat de preparatul acesteia.

„Tu ai greșit cel mai puțin în seara asta!”, i-a spus Chef Foa. Ulterior, datorită preparatului său, Alin și-a păstrat locul în competiție.

De cealaltă parte însă, chef Radu Dumitrescu nu a fost chiar atât de încântat de preparatele concurenților „Sentimentul general pe care îl avem este dezamăgire!”, a tras concluzia chef Radu Dumitrescu.