MasterChef se întoarce la ProTV

Emisiunea Master Chef va reveni la ProTV din această toamnă. Chefii din emisiune vor fi cei care au făcut emisiunea celebră: chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea.

Cei trei au fost prezenți în platoul Știrilor Pro TV, acolo unde au răspuns mai multor întrebări adresate de către Andreea Esca.

„Trebuie să spunem acum că din toamnă va fi MasterChef la ProTV. Vom dezvălui în această seară că din toamnă va fi”, a precizat Andreea Esca.

Cătălin Scărlătescu a precizat că ei nu au mai lucrat de un an de zile și că acum vin cu forțe proaspete. Întrebat dacă o să fie răi cu concurenții, celebrul bucătar a spus că rămâne de văzut.

La rândul său, chef Florin Dumitrescu a precizat că nici ei nu știu la ce să se aștepte. De altfel, mai spune că nu mai este mult până când vor începe filmările. El a adăugat că echipa de producție este la Iași.

„E o surpriză și pentru noi, pentru că nici noi nu știm exact, exact la ce să ne așteptăm, pentru că mai avem puțin să începem filmările. Avem echipa de producție la Iași”, spune chef Florin Dumitrescu.

Chef Sorin Bontea are emoții

La rândul său, chef Sorin Bontea a precizat că are emoții în ceea ce privește prima zi de filmare. El spune că se simte de parcă o ia de la început.

Chiar și așa, el spune că așteaptă cu nerăbdare întoarcerea la TV.

„Da! Simt că o iau de la început și nu știu ce se va întâmpla. Sincer, nu știu ce voi face, cum voi face, dar aștept cu nerăbdare, plin de emoție primii concurenți”, continuă acesta.

Sorin Bontea
SURSA FOTO: YouTube, Chef Sorin Bontea

Ce le-a lipsit celor trei jurați?

Andreea Esca i-a întrebat ce le-a lipsit cel mai mult din proiectul Master Chef, un proiect care, potrivit lor, a revoluționat această piață în media din România.

Chef Florin Dumitrescu spune că le-a lipsit pasiunea bucătarului amator care să își schimbe viața pe bune după Master Chef și să devină un chef în industrie.

La rândul său, Sorin Bontea a spus că cei care trebuie să vină sunt amatorii, potrivit stirileprotv.ro.

Chef Cătălin Scărlătescu a mai precizat că bucătăria nu s-a născut în palate. Acesta a mai spus că bucătăria a început în casele oamenilor.

Drept urmare, el spune că e foarte interesant să vină oamenii cu ceea ce fac ce e mai gustos acasă.

„Dragii mei, bucătăria nu s-a născut în palate, tot în casele oamenilor a început, așa că e foarte interesant să vină ei la tine cu ce fac mai gustos acasă. Aia mi se pare mie spectaculos, că vin să arate ce fac. E cel mai bine”, spune Cătălin Scărlătescu.