Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întorc la PRO TV

Aleksandras Cesnavicius, directorul PRO TV, a declarat că este foarte încântat să anunțe revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume.

Acesta se referea la emisiunea Master Chef. El a menționat că știe că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și că este mai mult decât bucuros să anunțe faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați ai Master Chef România.

„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: Master Chef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați Master Chef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Master Chef
Master Chef

Au trecut 12 ani de la apariția MasterChef

Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV, a afirmat că au trecut 12 ani de la lansarea show-ului Master Chef.

El a remarcat că multe s-au întâmplat în tot acest timp, menționând că Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România.

Antonii Mangov a adăugat că Master Chef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a venit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început.

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul Master Chef și a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România.

Master Chef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu”, a spus Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu
SURSA FOTO: Facebook, Chefi la cutite

Master Chef, prima dragoste pentru Sorin Bontea

Acesta a comparat Master Chef-ul cu prima dragoste, afirmând că pentru el nu se uită niciodată și că totul a început acolo.

Sorin Bontea a menționat că aici și-a cunoscut colegii, a avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici a dat primele șorțuri și a reușit să găsească primii bucătari printre amatori, care astăzi activează cu succes în domeniu.

El a remarcat că au trecut 12 ani de când a intrat prima oară în platoul Master Chef.

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul.

Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început.

Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a spus acesta.

Sorin Bontea
SURSA FOTO: Facebook, Chef Sorin Bontea

MasterChef, formatul care i-a lansat

Chef Florin Dumitrescu a menționat că Master Chef este formatul care i-a lansat. Acesta este și cel care a dat tonul show-urilor culinare în România.

El a subliniat că pentru ei Master Chef reprezintă prima iubire și provocare.

Pentru el și colegii săi, Master Chef înseamnă începutul, iar acum, în lumina experiențelor trecute, înseamnă și întoarcerea.

Chef Florin Dumitrescu a remarcat că îl încearcă un sentiment de siguranță și liniște.

„MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie.

Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu
SURSA FOTO: Facebook, Chef Florin Dumitrescu