Tot mai mulți oameni rămân fără locuri de muncă, firmele se închid, prețurile cresc, consumul scade, iar lucrurile nu se opresc aici. Recesiunea începe să își spună cuvântul de la explozia noului coronavirus. Măsurile de prevenție impuse atât de președinte, cât și de Guvern țin oamenii în case, iar singura soluție pentru ca aceștia să continue să muncească și să câștige un ban este munca de la distanță. Din păcate sunt puține job-uri în momentul de față care se pot efectua lucrând de acasă.

Așadar, suntem într-o perioadă în care mai toți trebuie să ne orientăm spre soluții alternative de a obține bani, lucrând de acasă. Și care este cea mai bună soluție? Exact! Internetul. Însă, nu toată lumea se pricepe la a câștiga bani utilizând internetul. Dar, există o modalitate, la care oricine poate opta pentru a-și construi un nou plan să obțină venituri, chiar și pe criză.

Mediul online, singura modalitate de a obține venituri?

Mai exact, este vorba despre marketing-ul în rețea, un nou concept de business care poate să ofere atât libertate financiară, cât și oportunitatea de a lucra de acasă și de a-ți face singur programul, totul online. Partea frumoasă este că în acest concept ești răsplătit pentru cât de productiv ești, nu pentru orele alocate. Astfel, poți lucra doar două ore și să câștigi cât pentru opt ore lucrate la un job normal.

Situația se schimbă pe zi ce trece. Epidemia va lăsa urme adânci în toate sectoarele cheie, dar mai ales în economie. Măsurile impuse de autorități nu sunt suficiente pentru a ne asigura propria noastră bunăstare, ci trebuie să luăm singuri decizia de a face tot ce este mai bine pentru noi, chiar de acasă. Orientarea către mediul online ar putea fi cea mai bună soluție, în contextul actual, mai ales că situația nu pare să se remedieze prea curând. Însă, e nevoie de oameni curajoși și cu viziune pentru a face lucrurile să se schimbe.

Getting A Dream Job Online

WorldVentures, compania care vine cu soluții financiare pe timp de criză?

Una dintre persoanele care și-a pus amprenta în lume, dar a și creat oportunități pentru astfel de crize economice este Wayne Nugent, fondatorul și vizionarul companiei WorldVentures Holdings, LLC., înființată în 2005, cu sediul în Dallas, Texas.

Prin intermediul acestei companii, Wayne a dat startul unui nou mod de a călători, dar și șansa de a obține venituri extraordinare pentru oamenii normali. Mai exact, conceptul de business propus de fondator se modelează pe situația actuală și oferă celor care vor să își ia viața în propriile mâini și să nu depindă de circumstanțele generate de epidemie șansa de a lucra de acasă, online și de a stabili cât să câștige.

De precizat este că oricum către zona asta ne îndreptam și cu criză și fără criză. Mai devreme sau mai târziu, online-ul va reprezenta viitorul, iar asta se resimte pe zi ce trece mai mult. Așa că, de ce să nu începeți de pe acum?

,,Distracție, Libertate, Împlinire”, visul oricărui om

Când Wayne a decis ca motto-ul companiei să fie ,,Distracție, Libertate, Împlinire” știa exact ce are de gând să ofere prin intermediul WorldVentures.

Suntem într-o etapă în care dacă nu venim cu soluții rapid, toți vom fi afectați crunt de criza care urmează. Decizia este în mâinile noastre!