ANAT, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia de Promovare Litoral-Delta Dunării (ALDD) au lansat programul ,,Zile gratuite de vacanţă 2014', iar ofertele sunt valabile pentru turiştii care aleg şă-şi petreacă vacanţa pe în perioada 18-31 august.

Programul cumulează oferte de genul 'plăteşti cinci nopţi şi stai şase' sau 'plăteşti şase nopţi şi stai şapte', pentru a veni în sprijinul turiştilor care vor să petreacă o vacanţă pe litoral în condiţii avantajoase de preţ.

Pachetele pornesc de la 518 lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de două stele din staţiunea Venus, de la 822 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru cinci nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de trei stele din Eforie Nord şi de la 975 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia.

'Ofertele speciale pentru litoralul românesc, care includ nopţi gratuite de cazare sunt foarte căutate de turişti. În primul trimestru din acest an, faţă de aceeaşi perioadă din 2013, cererea pentru ofertele din programul Zile gratuite de vacanţă a avut o creştere de 100%, de aceea le reamintim turiştilor că pentru perioada 18-31 august găsesc, din nou, la agenţiile de turism membre ANAT oferte din acest program', declară Lucia Nora Morariu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

În acest moment, peste 70 de hoteluri au intrat în program. Lista acestora poate fi consultată pe pagina de internet a FPTR.

AGERPRES