Suntem înconjurați de device-uri, de fel de fel de aplicații, dar în final toată experiența noastră online are nevoie de garanția unor lucruri simple: conectare rapidă la internet, siguranța informațiilor, documente organizate și salvate in cloud, accesibile oriunde și oricând.

HP aduce primul Chromebook în România tocmai pentru ca toate activitățile tale pe internet să fie cât mai simple și rapide. Laptopul oferă o experiență ultra-rapidă pe internet, pornește în aproximativ 10 secunde și, spre deosebire de computerele tradiționale, își face actualizări periodice, care se desfășoară fluent, fără întreruperea activității. Cu sistemul Chrome OS™ scapi de grija instalării de update-uri, anti-viruși și alte programe. Chromebook îți oferă acces rapid, simplu și securizat la toate fișierele tale.

Accesul la Chromebook se realizează prin contul de Gmail. Pentru o mai mare mobilitate, documentele și aplicațiile sunt salvate automat în cloud-ul Google Drive de fiecare dată când computerul este conectat la internet și pot fi accesate de pe orice alt laptop Chromebook, alt computer care folosește browser-ul Google Chrome sau de pe smartphone-uri și tablete. HP Chromebook vine la pachet cu 100 GB spaţiu de stocare în Google Drive gratuit în primii doi ani, având posibilitatea de a cumpăra spaţiu suplimentar, plus 60 de zile acces gratuit la toată muzica din Google Play Music. 

Subțire și foarte ușor, device-ul cântărește doar 1.28 kg, este ultra-portabil și asigură mobilitate maximă pentru cei care sunt mereu pe drumuri și au nevoie de conexiune la internet oricând.  În plus, bateria are o autonomie de peste 8 ore.

Laptopul potrivit pentru momentele în care ai nevoie să cauți informații pe drum, să-ți verifici e-mailul foarte rapid, să stai pe chat pe canapeaua din sufragerie sau să te uiți la un film în dreapta șoferului. Ai acces instant la toate aplicațiile personale sau de muncă, cu ajutorul Google Drive Cloud.

Navighezi pe internet, citești știrile, faci cumpărături online, îți verifici e-mailurile! Toate lucrurile tale sunt în siguranță, salvate și organizate în cloud. Chromebook se mișcă extrem de rapid, se deschide în doar 10 secunde și niciodată nu ai nevoie de update-uri. Ai acces la toate aplicațiile din Google Store, iar activitățile tale sunt mult simplificate.

În același timp, aplicații precum Gmail Offline sau Google Docs permit salvarea locală a documentelor în lucru atunci când laptopul este folosit în modul offline, urmând ca la prima conectare să se salveze automat în cloud. HP Chromebook vine cu cele mai populare aplicaţii Google preinstalate, iar utilizatorii pot găsi şi mai multe aplicaţii în Chrome Web Store.

Un design prietenos, atractiv, foarte subțire. Se mișcă perfect și te ține mereu productiv și în priză, chiar și offline. Odată ce ai din nou acces la internet, documentele sau e-mailul tau se actualizează și reiei activitățile de unde ai rămas. Gestionezi mai bine fișierele tale on-line, ai mobilitate maximă, iar totul e perfect organizat. Un device construit exact pe nevoile tale.

HP Chromebook este disponibil exclusiv în magazinele Orange şi pe orange.ro, la preţul de 99 euro cu abonamentul Orange Net 24 încheiat pe o periodă de 2 ani.

HP Chromebook este disponibil exclusiv în magazinele Orange şi pe orange.ro şi poate fi achiziţionat începând de la 99 de euro, preţ valabil împreună cu abonamentul Orange Net 24 încheiat pe o period de 2 ani. Abonamentul include 16 GB trafic de internet/lună, acces la viteze 4G+ de până la 300 Mbps pentru download în aria de acoperire, trafic de internet nelimitat în timpul nopţii prin Happy Night, 25 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud, Orange Antivirus, precum şi trafic nelimitat pentru a urmări filmele, serialele, emisiunile şi canalele TV preferate prin Orange TV Go. Clienţii care aleg abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani împreună cu HP Chromebook primesc gratuit orice modem din oferta Orange.
 

hp.ro/chromebooks