In prezent, ASCENDI INC a ajuns la o cota de piata de aproximativ 8%, fiind al patrulea jucator pe piata tichetelor valorice din Romania. Aceasta performanta reprezinta raspunsul celor peste 150.000 de utilizatori de tichete de masa, cadou, cresa si vacanta, al celor peste 7000 de parteneri clienti si 35.000 de parteneri afiliati, la eforturile continue ale echipei ASCENDI INC de a se profesionaliza permanent si de a raspunde semnalelor care vin din piata. Angajatorii din Romania, afectati de efectele crizei economice globale,  pot gasi in ASCENDI INC un partener loial si deschis, preocupat sa-si optimizeze permanent sistemul de servicii  oferite clientilor sai. Cheia succesului echipei ASCENTI INC o reprezinta tocmai faptul ca managementul companiei nu a promovat politici agresive de maximizare a profitului propriu, ci un sistem de servicii orientat spre optimizarea avantajelor clientilor si partenerilor de afaceri.  

ASCENDI INC aplica strategii de management dinamic, care permit optimizarea si diversificarea permanenta a serviciilor sale, in functie de solicitarile partenerilor si clientilor sai, propunandu-si sa actioneze ca un factor de echilibru in evolutia pietei nationale a tichetelor de valori.

ASCENDI INC ofera clientilor si partenerilor sai:

Cele mai accesibile tarife de pe piata bonurilor valorice din Romania derivate din structura optima de costuri Ascendi;
Oferte unice si personalizate;
Plicuri cu tichete personalizate cu datele companiei si ale salariatilor;
Consultanță permanentă prin intermediul unei echipe specializata;
Procesarea comenzii in timp de maxim 1 ora;
Raspuns rapid si sigur la orice solicitare din partea clientilor;
Livrare imediată: in termen de maxim 8 ore in Bucuresti si 12 ore in tara;
Proces decizional usor;
Flexibilitate si raspuns la toate solicitarile partenerilor.

Angajatii din Romania care primesc de tichetele de masa ASCENDI INC beneficiaza de avantajul retelei de parteneriate dezvoltate la nivel national, atat cu marile lanturi de magazine, cu volum mare de rambursare, printre care se numara: Kaufland Romania, Real Hypermarket Romania, Carrefour Romania, Cora – Romania Hypermarche, Auchan Romania, Rewe Romania – Penny/Penny XXL, Billa Romania, Mega-Image etc. , precum si cu micile magazine si centre comerciale locale.

In prezent, ASCENDI INC ofera o gama larga tichete valorice:

Tichete de masa
Tichete cadou
Tichete de cresa
Tichete de vacanta
Tichete sociale
Fidelitas

In 2012 se implinesc 14 ani de la aparitia tichetelor de masa in Romania, prin promulgarea Legii nr. 142/1998, iar astazi un numar de doua milioane de salariati din Romania se bucura de acest beneficiu extrasalarial.  Un aspect important este cel legat de valoarea nominală a unui tichet de masă, care este în prezent de 9 lei şi care este insuficient pentru a asigura o masă de prânz. Astfel, pentru a se conserva puterea de cumparare a angajatilor, tinand cont de costul crescut al alimentelor si de rata inflatiei, precum si datorita faptului ca din martie 2011 nu s-a mai modificat valoarea tichetului de masa, ASCENDI INC solicita indexarea valorii nominale a tichetelor de masa.

ASCENDI INC si-a propus sa ajunga la o cota de piata de 10% la finalul anului 2012 si sa contribuie, prin activitatea sa, la optimizarea mediului de afaceri din Romania.

NOTA:
ASCENDI INC este societate autorizata de Ministerul Finantelor Publice pentru a emite in Romania toate tipurile de tichete valorice: tichete de masa, tichete cadou, tichete de cresa si tichete de vacanta.

S.C. ASCENDI INC. S.R.L.
Tel: 0040 21 351 61 61/ 021 351 33 33/ 021 351 44 44
Fax: 0040 21 351 88 88/ 021 351 99 99/ 021 351 50 50
Email: office@ascendi.ro
Web: www.ascendi.ro