Insulele Malteze sunt un adevărat muzeu în aer liber, găseşti aici biserici ( 364 să fim mai exacţi), catedrale, muzee şi clădiri istorice, situri vechi de peste 5.000 de ani iar capitala Valletta este inclusă pe lista Patrinomiului Unesco. Apoi găseşti străzi întregi dedicate shopping-ului, cele mai în trend colecţii, restaurante pitoreşti la malul mării şi petreceri până la răsărit de soare.

Când vine vorba de distracţie, în Malta se merge către o singură staţiune – St Julian’s. Aici se petrece din greu odată cu lăsatul întunericului până spre dimineaţă, Paceville fiind epicentrul cluburilor şi barurilor în care să te pierzi până la răsăritul soarelui. Tot aici intalnesti restaurante pentru orice pofticios, in care te poţi răsfăţa cu fructe proaspete de mare, peşte, paste sau delicioasele tocăniţele de iepure şi miel. Oraşul Sliema este, în schimb, raiul pentru shop-aholici, străzile fiind ticsite cu magazine de pantofi, genţi, îmbrăcăminte, accesorii şi bijuterii, tot ce ai nevoie pentru a-ţi întregi stilul vestimentar. Dacă doreşti să ai parte de linişte neântreruptă, mergi în insula Gozo, unde boutiqurile cu bijuterii in filigran şi sticlă, micile plaje şi albastrul seducător al Mediteranei îţi asigură relaxarea necesară după săptămâni de muncă. Ce mai trebuie să ştiţi despre Malta? Focurile de artificii realizate cu ocazia sărbătorilor religioase au fost votate printre cele mai bune din Europa, panorama oraşelor, fie zi sau seară, îţi smulge exclamaţii de admiraţie iar insulele au intrat in ultimii 2 ani pe lista destinaţiilor preferate de vedetele Hollywood-ului. 
 
Insulele malteze sunt la 2 de zbor cu avionul ( Bucuresti / Valletta) iar in aceasta saptamana, in perioada 15-18 Martie 2012, va asteptam in cadrul Targul de Turism al Romaniei unde v-am pregatit oferte speciale. Echipa Malta Travel va ofera reduceri semnificative, pretul de plecare al vacantelor pornind de la 299 de euro pentru hotelurile de 3 stele si 4 stele , sejur de 7 zile, demipensiune, bilet de avion si asistenta turistica pe intreaga perioada a sejurului fiind asigurate. In plus, pentru vacantele achitate in timpul targului se beneficiaza de o reducere suplimentara de 5%.

Oferta Malta Travel
Hotel Bella Vista 4* (confort 3*) – 299 euro

* EXCURSIE FESTA GRATIS

Hotel Soreda  4* (confort 3*) – 399 euro

 (in regim all inclusive)

* EXCURSIE FESTA GRATIS

Hotel InterContinental 5* – 499 euro

* EXCURSIE FESTA GRATIS
•    Nu sunt incluse: taxe Aeroport- 95 euro/persoana. Tarifele sunt valabile pentru rezervari facute pana la data de 30.03.2012

Pentru mai multe detalii si oferte: Str. Pitar Mos nr. 29, et.1, ap. 23C, sector 1, Bucuresti (in spatele cinematografului Patria). Telefon/Fax: 021/318.59.93, 021/318.59.92 Mobil: 0722.626.903. E-mail: maltaltd@malta.ro, Site: www.malta.ro