Abia de se aud în depărtare zurgălăii de la sania Moșului, că orice firmă se confruntă cu două mari probleme: ce să trimită cadou de Crăciun partenerilor de afaceri și ce curier să folosească, pentru a se asigura că darurile nu ajung după Anul Nou.

Cine alege serviciile Fastius Curier rezolvă sigur a doua provocare.

Fiindcă Fastius Curier garantează trimiteri prompte și rapide oriunde în lume, intervalul de livrare coborând la maxim două ore, în cazul folosirii serviciului Fastius Prioritar pentru București.

˝Decembrie e o lună plină pentru noi. Acum, pe lângă pachetele obișnuite, avem de livrat și gândurile de bine ale partenerilor noștri pentru colaboratorii lor tradiționali˝, spun oficialii companiei.

La finalul anului 2011, Fastius Curier estimează o creștere cu 20% – 30% a volumului de comenzi față de o lună obișnuită.

˝În ciuda scăderii bugetelor de protocol, companiile vor dori să le trimită partenerilor de afaceri mici cadouri de Crăciun. Dorim să ne asigurăm partenerii de zi cu zi că și în decembrie vom fi nonstop la dispoziția lor, cu aceeași promptitudine și siguranță˝, promit cei de la Fastius Curier.

Așa că dacă v-ați hotărât ce cadou să trimiteți colaboratorilor dumnevoastră, nu vă rămâne decât să sunați la Fastius Curier. Doar așa veți fi sigur că darul dumneavoastră va ajunge sigur și rapid până la marea sărbătoare a Crăciunului.

Sărbători fericite și un an nou plin de împliniri de la Fastius Curier.