Exista 3 variante, general acceptate:
–    cresti preturile
–    cresti vanzarile
–    reduci costurile.

Puterea de cumparare a scazut dramatic in ultimii 2-3 ani, iar sfarsitul crizei e departe… Asadar, ti-au ramas celelalte doua variante. Iar InZonaTa iti propune solutia perfecta pentru cresterea vanzarilor si reducerea costurilor de promovare: inscrierea ofertelor tale speciale pe www.InZonaTa.ro.
Inscrierea ofertelor pe site este GRATUITA, iar tu trebuie sa platesti doar un comision la vanzarile efectuate prin InZonaTa.

Sistemul InZonaTa ( ) presupune transmiterea unui newsletter unic pe oferta, unui public mai restrans, dar care se potriveste profilului unui client fidel, care va genera profituri reale ani de zile!In plus, prin sistemul de localizare Google Maps, InZonaTa are grija ca ofertele valabile, de exemplu, in Bucuresti sa nu fie expediate si abonatilor din Cluj. Mai mult, promisiunea noastra este :
·    Barbatii nu vor primi oferte la epilat.
·    Nu vom bate biciclistii la cap cu oferte la RCA.
·    Nu trimitem rezidentii din Berceni la goana dupa oferte din Pipera!
Faptul ca branduri precum Starbucks, H&M, BMW sau Microsoft fac oferte speciale inseamna ca promotiile sunt o strategie de marketing sanatoasa, eficienta si necesara pentru fidelizarea clientilor! De aceea dorim sa evidentiem faptul ca InZonaTa promoveaza oferte speciale, NU reduceri falimentare de tipul reducerilor cu 90% !

In acest moment, sunt 150 de oferte active pe site. A ta lipseste. Deocamdata.

Creeaza-ti contul, GRATUIT, chiar ACUM.  Dureaza maximum 3 minute.