Orange a lansat astăzi două noi servicii în cadrul programului de asistenţă post-vânzare Orange Care: Asigurarea pentru factură, pentru clienţii Orange nu vor să mai aibă grija plăţii facturii la mobil timp de 6 luni şi Smartphone Expert, dedicat utilizatorilor de telefoane inteligente.

Asigurarea pentru factură se adresează clienţilor care se confruntă cu dificultăţi economice şi celor interesaţi să acopere riscurile de neplată a facturii în situaţiile de invaliditate.

Cu ajutorul serviciului Asigurarea pentru factură, clienţii Orange nu au grija plăţii facturii la mobil timp de 6 luni, indiferent de numărul de abonamente deţinute. Asigurarea este valabilă pentru situaţiile în care clienţii Orange intră în şomaj, în limita valorii de 80 de euro şi în situaţiile de invaliditate totală, în limita a 800 de euro. Asigurarea pentru factură costă 1 euro/lună (nu se percepe TVA), valoare care se va regăsi pe factura lunară a clienţilor. Serviciul va fi disponibil începând de mâine.

Ajutor pentru configurarea smartphone-ului

Serviciul Smartphone Expert este dedicat utilizatorilor de smartphone-uri. Clienţii Orange beneficiază de asistenţă dedicată şi profesionistă pentru configurarea smartphone-urilor: setarea contului de e-mail şi web, setări legate de sistemul de operare, conectarea accesoriilor şi sincronizarea datelor de pe telefon şi calculator.

Mai mult, prin intermediul unei aplicaţii asemănătoare cu cea folosită de specialiştii IT care se pot conecta de la distanţă la un PC, experţii Orange se pot conecta de la distanţă la smartphone-ul clientului pentru a-l configura în mod rapid şi eficient. Este necesar ca utilizatorii să apeleze Serviciul Clienţi Orange pentru a solicita asistenţă la distanţă pentru configurarea smartphone-ului.

Serviciul Smartphone Expert este disponibil pentru toţi clienţii care utilizează opţiunea My Smartphone. Cu My Smartphone, clienţii Orange primesc 500 MB pentru navigare pe internet, acces nelimitat în Portalul Orange pe mobil – totul cu 9 euro/lună (TVA inclus), şi au posibilitatea să cumpere smartphone-uri la preţuri speciale, precum HTC Touch 2 de la 149 de euro (TVA inclus) şi HTC HD2 de la 379 euro (TVA inclus).

În prezent, din portofoliul Orange Care fac parte serviciile: Redirecţionarea apelurilor în caz de urgenţă, Asigurarea pentru telefon, card de date şi modem, SIM Agenda Back-up, Transfer de conţinut, Buy-Back pentru telefoanele mobile, alături de serviciile Asigurarea pentru factură şi Smartphone Expert.

SURSA: Orange