Primul raport Mobime.ro analizează peste 20.000 de calcule din ultimul trimestru 2010 și peste 180.000 de vizualizări ale paginilor site-ului.
”În urma datelor introduse de utilizatorii mobime.ro, a rezultat faptul că Orange este operatorul care se pliază cel mai bine pe nevoile de comunicare ale consumatorului român. Aşadar, Orange se află pe primul loc în topul rezultatelor generate de softul din spatele platformei mobime.ro, cu un procent de 49%, la mică distanță Vodafone cu 34%, urmat de Cosmote la o diferență procentuală considerabilă – 17%”, declară Thea Popa, project manager Mobime.ro.
În materie de terminale mobile, Nokia cu variantele X2, C6, C3, E71 se află în topul preferinţelor consumatorilor, urmat de Samsung Galaxy S sau LG 360.
“Raportul Mobime.ro va aduce trimestrial informații cu privire la piața de telefonie mobilă. Datele pe care le publicăm vin din statisticile obținute în urma utilizării site-ului Mobime.ro. Ne propunem aducem o viziune diferită asupra operatorilor de telefononie mobilă și să oferim o informare corectă, bazată pe o realitate incontestabilă”, adaugă reprezentantul Mobime.ro.
Relansat în 2009, cu o investiție de 50.000 de euro, Mobime.ro este singurul site care oferă detalii comparative privind tarifele de telefonie mobilă şi preţurile la terminale atât cu conectare, cât şi la prelungire de abonament sau la liber.

Te-ar putea interesa și: