Utilizatorii de smartphone-uri îşi pot achiziţiona vara aceasta terminale la preţuri speciale şi pot beneficia de o opţiune dedicată pentru accesul la Internet şi e-mail în roaming, conform unui comunicat al Orange România.

Telefoanele iPhone 3GS de 16 GB, BlackBerry Curve 8520, BlackBerry Bold 9700, Sony Ericsson Xperia X10, HTC Desire, Samsung i5700 şi LG GW 620 au preţuri speciale împreună cu abonamentele Orange de la 8 euro/lună şi cu opţiunile My Smartphone sau BlackBerry.

iPhone 3GS de 16 GB este disponibil la 199 de euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 12 şi cu opţiunea My Smartphone pe 24 de luni, în timp ce împreună cu abonamentul Panteră 26 poate fi achiziţionat cu 99 de euro (TVA inclus). Modelul BlackBerry Curve 8520 costă 19 euro (TVA inclus) cu abonamentul Delfin 20 şi cu opţiunea BlackBerry de 12 euro.

Orange lansează în premieră o opţiune dedicată utilizatorilor de smartphone-uri în roaming: Travel Data Daily Smart oferă 10 MB la 5 euro (TVA inclus) pentru acces pe mobil la e-mail şi internet în Uniunea Europeană şi în Elveţia.

Un avantaj deosebit este că, după consumarea traficului inclus, opţiunea Travel Data Daily Smart se reactivează automat atunci când se iniţiază o nouă conexiune de date, astfel încât utilizatorii de smartphone-uri vor continua să beneficieze de tarifele avantajoase din cadrul opţiunii.

Travel Data Daily Smart poate fi activată de către clienţii care utilizează deja una dintre opţiunile sau pachetele dedicate smartphone-urilor (opţiunile My Smartphone, BlackBerry de la 12 euro sau abonamentele iPhone, Panteră 26 , Panteră 45 şi Panteră 80).

SURSA: Orange