Cei ce scot la vânzare mai mult de o mașină beneficiază de mai multe oferte, adaptate nevoilor lor. Astfel, la plata prin card prețul pentru încărcarea încă unui anunț individual este de 4 euro + TVA, existând și pachete ce includ 5, 10 sau 30 de anunțuri. Oferta comercială pentru anunțurile suplimentare și serviciile de promovare în cadrul platformei rămâne neschimbată.

Celelalte categorii principale ale site-ului OLX.ro rămân în continuare gratuite, oferind vizitatorilor platformei cea mai mare varietate de oferte din România.

“În urma feedback-ului primit de la clienții noștri și a analizelor interne, am decis să oferim acces gratuit la un anunț pe lună în subcategoria Autoturisme. Astfel, orice român își poate vinde mașina proprie gratuit pe OLX.ro. Acest lucru reflectă angajamentul nostru pe termen lung de a fi cea mai dinamică și extinsă comunitate de vânzători și cumpărători din România.” menționează Cristina Gheorghițoiu, Director General Naspers Classifieds România.

În ultimele luni, platforma OLX.ro a înregistrat o serie de recorduri pentru piața locală. Din decembrie 2015 și până în prezent, OLX.ro a fost cel mai vizitat site din România (SATI.ro). De asemenea, conform unei cercetări realizate la început de an alături de compania Reveal Marketing, OLX.ro s-a dovedit a fi cel mai eficient site de anunțuri de pe piața locală pentru vânzarea unei mașini. Astfel, un anunț a înregistrat în medie 9.7 contactări, vânzătorii primind de șase ori mai multe mesaje față de următorul site de anunțuri inclus în cercetare. Studiul a fost realizat pe un eșantion de 160 de anunțuri încărcate simultan pe OLX.ro și pe alte două platforme de anunțuri cu publicare gratuită relevante pentru piața auto online, mai exact un site specializat în zona auto și unul generalist.