Cățelul Oanei Roman, Bubble, a murit

Unul dintre câinii familiei Roman a murit, iar vestea a afectat-o teribil pe fiica Oanei Roman. Pentru a o consola, vedeta i-a cumpărat un tort cu ocazia onomasticii.

Într-o primă instanță, Oana Roman a decis să ascundă adevărul de fiica, deoarece erau în vacanță. Aceasta a considerat că este mai bine ca fata să primească vestea tristă la întoarcerea în țară, însă nu a fost deloc un moment plăcut.

Reacția Isabelei la aflarea veștii

Oana Roman și Isabela își petreceau vacanța în Bulgaria în momentul în care Bubble, cățelul familiei, a murit.

Vedeta i-a spus adevărul fiicei abia după ce s-au întors în România, întelegând cât de dificilă va fi situația pentru ea. Potrivit spuselor Oanei Roman, golul lăsat de moartea lui Bubble este foarte mare, familia îi simte lipsa zilnic.

Oana Roman i-a cumpărat un tort fiicei sale pentru ziua sa onomastică de ieri, sperând că astfel o va binedispune. Roman a încercat să facă tot posibilul pentru a o binedispune.

„Am ajuns cu bine acasă. Luna ne așteaptă cu bucurie…golul însă e mare. Casa e goala și pustie. Ne vom obișnui tare greu fără Bubble. Dar viața merge înainte și rămân cele mai frumoase amintiri cu un cățel care a fost minunat și perfect. Și pentru că Isa chiar este tristă deși e ziua ei de nume, i-am luat un tort drăguț ca să îi urăm și să o veselim”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

oana roman, isabela
SURSA FOTO: Instagram

Cum și-a anunțat Oana Roman fanii despre moartea câinelui

Oana Roman și-a informat comunitatea online cu privire la trecerea în neființă a unuia dintre câinii săi. Acest companion de nădejde i-a fost alături vedetei timp de 12 ani, oferindu-i sprijin în momente atât de fericite, cât și în cele dificile. În mesajul său, Oana Roman a exprimat dificultatea pierderii și a menționat că sufletul ei plânge.

„După 12 de ani în care a oferit cea mai pură iubire, cea mai loială prietenie și mi-a fost prieten, companion în cele mai grele momente, iubitul meu Bubble a plecat în Rai. A plecat liniştit, în somn, dar fără ca eu să fiu lângă el ca să-mi pot lua adio. S-a gândit că probabil despărţirea ar fi fost prea grea. Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare. Drum bun în Raiul căţeilor minunaţi, iubirea mea!”, a scris vedeta pe InstaStory.