Oana Pellea șterge pe jos cu liderul PSD, după ce ICCJ a decis amânarea și un nou termen pe 20 mai, ora 11.00. Decizia a fost luată în contextul în care avocații trebuie sa isi pregateasca apararea cu privire la cererile procurorului DNA de sesizare a CCR.

”S a amânat. Ce s a amânat? Soarta României? Dreptatea in România? A câștigat Hoția? A fost amânată dreptatea? Ce dezastru moral! Ce Rușine pe țara asta1 Mi e Rușine de ceea ce trăiesc! Nu vreau sa trăiesc intr o astfel de țara…ce incredere pot avea in JUSTITIA acesei tari? In clipa de fata…niciuna. Niciuna. Un infractor DOVEDIT joaca pe degete o tara intreaga si justitia traieste din amanare in amanare, din neasumare in neasumare…ce rusine.”, a scris actrița pe Facebook.

Oana Pellea a făcut un apel către români.

”astia sunt in apararea lui dragnea. iesiti la vot si opriti batjocorirea Romaniei. Nu spuneti ca nu aveti cu cine vota…ca toti sunt la fel…NU sunt toti la fel..interesati-va, judecati cu capul vostru…nu va mai lasati folositi! Nu puteti compara oameni ce au dosare penale cu oameni cu pregatire si care sunt cinstiti! Judecati oameni buni si vorbiti cu apropiatii DUMNEAVOASTRA si DUCETI VA LA VOT!”, a mai scris actrița.

Nici Dăncilă nu a scăpat. Vedeta a pus-o la zid, după ce a decis construirea podului peste Dunăre la Zimnicea, în Teleorman, în ciuda tuturor sfaturilor experților.

”cand esti proasta de bubui”, a fost mesajul postat de Oana.