Scandalul dintre Oana Mizil şi Marian Vanghelie pare să se fi aplanat, după ce Oana Mizil a anunțat marți că a renunțat la ordinul de protecţie, primit împotriva fostului primar al Sectorului 5. Inițial aceasta l-ar fi acuzat că a bătut-o și chiar a ajuns luni la spital.

Oana Mizil a renunțat la ordinul provizoriu de protecție

Ordinul de protecție împotriva lui Vanghelie era valabil pe o perioada de cinci zile. Mai mult, cei doi trebuiau să fie audiați în cursul zilei de marți de poliție. totuși, Marian Vanghelie a venit luni seară, la Antena 3, cu o serie de declarații importante explicând ce s-ar fi întâmplat de fapt între cei doi. Se pare că între cei doi a fost de fapt decât o ceartă, în urmă căreia Oana Mizil ar fi avut puseuri de tensiune, motiv pentru care a fost chemată ambulanța.

Vanghelie, acuzat că ar fi agresat-0 pe Oana Mizil

Marian Vanghelie spune că nu și-a agresat partenera de viață și mama fetiței sale. Acesta a declarat reporterilor Antena 3 că a existat o scurtă altercație, sâmbătă seară și, pentru că Oana Mizil are probleme cu tensiunea, a chemat salvarea. Acesta a mai susținut că se pregătește să meargă la mare impreună cu iubita sa, Oana Mizil, și că întreagă opinie publică o va vedea pe aceasta și se va convinge că nu are probleme de sănătate. Acesta susține că sunt încă împreună dar nu a dorit să comenteze informațiile potrivit cărora a fost emis un ordin de protecție împotriva sa.

Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni.

Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția, a spus Vanghelie la Antena 3.

Oana Mizil a ajuns la spital după ce a fost agresată de Marian Vanghelie

Polițiștii au emis ordin de protecție împotriva fostului primar, după ce luni Oana Mizil îl acuza pe iubitul ei, Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, că a agresat-o fizic. Aceasta a fost internată sămbătă noaptea la un spital din București, pentru îngrijiri medicale. Surse ale Antena 3 spun că împotriva fostului primar de la sectorul cinci a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Se pare că doctorii de la spitalul Elias, acolo unde a ajuns Oana Mizil, sâmbătă seară, sunt cei care au alertat poliția. Aceasta ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe. Surse din spital au declarat, pentru Antena 3, că iubita fostului primar a fost externată în cursul zilei de duminică și a plecat la fratele ei.

Potrivit acelorași surse, Oana Mizil a ajuns la Elias cu cefalee și a spus că a fost agresată. Medicii i-au făcut un CT iar rezultatele au fost bune. Se pare că aceasta își dorea foarte mult un certificat medico-legal, medicii de la Elias i-au spus că ei nu îi pot elibera acest certificat. Atunci i-au dat toate actele medicale și a plecat.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea