Cum se simte Oana Mizil după ce a fost bătută de Marian Vanghelie? Serghei Mizil a dezvăluit tot

Jurnaliștii de la gândul.ro l-au întrebat pe Serghei Mizil cum se mai simte nepoata sa. Acesta a declarat că este bine și că nu a avut loc niciun scandal, ci o simplă ceartă.

„Noi avem curțile una lângă alta, acum mă uit la ea în curte, unde este și sor-mea, și Oana se joacă cu copilul în curte, este foarte bine. Nu a fost niciun scandal, a fost o ceartă”, a declarat Serghei Mizil pentru sursa anterior citată.

Cunoscut pentru glumele sale, Serghei Mizil a făcut haz de necaz și a spus ”acum ce vreți să mai știți? Da, mi-au dat și mie două bricege în gât, i-a tăiat capul femeii, d-astea”.

Mădălin Voicu, surprins de ceea ce s-a întâmplat

Nașul din prima căsnicie a Oanei Mizil, Mădălin Voicu, a precizat că este surprins de informațiile recente, subliniind că aceștia se iubesc foarte mult și că nu se certau deloc.

„Ei se iubesc foarte mult, nu se certau mai deloc. Sunt surprins de faptul că ei s-ar putea certa atât de rău. Oricum, ea nu mi-a răspuns la telefon, să aflu de la ea adevărul, cred că este epuizată”, este de părere Mădălin Voicu.

Oana Mizil îl acuză pe partenerul său de viaţă că a agresat-o fizic, astfel că a ajuns să fie internată într-un spital din Capitală, sâmbătă noaptea, pentru îngrijiri medicale. Totul s-a fi întâmplat la vila din Snagov unde locuiesc cei doi.

Surse din Poliţie au confirmat pentru G4Media.ro că împotriva fostului primar al Sectorului 5 a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

“La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, transmit reprezentanţii Poliţiei Române.