Oana Mizil s-a dezlănțuit la malul mării! Viitoarea soție a lui Marian Vaghelie, semne obscene pe litoral

Aflându-se pe plajă, Oana Mizil a fost deranjată de prezența paparazzilor de la spynews.ro, motiv pentru care aceasta a trecut la a face semne obscene pe litoral. Din imaginile surprinse de sursa anterior menționată, se poate vedea că atât Oana Mizil, cât și una dintre prietenele sale, a decis să le arate degetul mijlociu paparazzilor.

Sursa anterior menționată, informează că cea care a început să dea tonul a fost prietena viitoarei soții a lui Marian Vanghelie, cea care a pus-o și pe vedetă în temă. Cele două s-au arătat extrem de amuzate de situația.

Sursă foto: Spynews.ro

Oana Mizil, cerută în căsătorie

La o săptămână după ce Oana Mizil a cerut ordin de restricție împotriva acestuia, în urma scandalului în care ea a ajuns la spital, fostul edil anunță că vrea să se căsătorească.

După ce Oana Mizil a trecut prin momenten tensionante, ea și Marian Vanghelie s-au împăcat și sunt pe litoral în vacanță. În același timp, fostul edil a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta.

Acesta susține că vrea să se căsătorească cu Oana Mizil. Totodată, el a mai adăugat că cei doi vor petrece o lună de zile la mare, timp în care vor avea să pună la punct toate detaliile unei nunți care ar urma să aibă loc într-un viitor apropiat.

Amintim faptul că, Marian Vanghelie și Oana Mizil au avut un conflic în urma căruia aceasta a ajuns la spital și a cerut ordin de restricție, la care ulterior a renunțat. În acest context, fostul edil susținea că nu și-a lovit partenera și că a fost vorba doar despre o simplă ceartă.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea