Clotilde Armand e atacată din toată părţile din cauza problemelor cu gunoiul din Sectorul 1. Ultimul atac vine din partea lui Daniel Tudorache, fostul edil, ajuns între timp parlamentar. Acesta este nemulţumit de gunoiul din Parcul Bazilescu.

Atac dur la adresa lui Clotilde Armand

Aleile străjuite de bănci din Parcul Bazilescu sunt acoperite cu coji de semințe. Imaginea l-a determinat pe Daniel Tudorache să posteze pe pagina sa de socializare o fotografie sugestivă, dar și un mesaj ironic la adresa lui Clotilde Armand.

”Mai e un pic până ce cojile de semințe se vor încastra în tartanul din Parcul Bazilescu”, a scris Daniel Tudorache, iar în continuare a formulat și o propunere ironică pe care actualul edil al sectorului ar putea să o ia în considerare.

Tudorache, sfaturi ironice pentru Clotilde Armand

Deşi este parlamentar, Tudorache îşi continuă războiul cu Clotilde Armand.  ”Scandalul gunoaielor” din Sectorul 1 nu s-a încheiat, încă, asta în pofida faptului că primarul Armand a semnat contracte cu alte firme de salubrizare, în contextul stării de alertă care este valabilă timp de 30 de zile în Sectorul 1.

Decizia Clotildei Armand a fost ironizată de Daniel Tudorache care îi recomandă primarului Sectorului 1 să mai semneze încă un contract, eventual să înființeze o poliție locală privată. ”Cred cu tărie că avem nevoie și de un al patrulea contract de salubrizare, dar și de o poliție locală privată. Nu-i așa, Madamarmand?”, a scris fostul edil al Sectorului 1 în mediul online.

Sursa foto INQUAM / Raul Stef