Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. "Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 31 iulie 2017 este programată duminică, 20 august 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 20 august 2017, ora 18:50, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare", notează MFP. 

La extragerea pentru prima etapă va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câştigătoare, cu numere de la 1 la 31, iar pentru cea de-a doua etapă vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare. 

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-urile Ministerului Finanţelor Publice (MFP), Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi Loteriei Române pentru o perioadă de minimum 30 de zile, potrivit ministerului de resort. (Sursa: Agerpres)