Veste extraordinară pentru următorii români! Au fost create sute de noi locuri de muncă. Este o investiție majoră

Astfel, primarul Sectorului 4 a scris pe pagina sa de socializare că este o „veste extraordinară”, deoarece 700 de noi locuri de muncă sunt generate direct de această companie iar investiția duce la o dezvoltare majoră a comunității.

„Veste extraordinară pentru noi, cei din Sectorul 4! Liderul mondial în călătorii online şi servicii asociate, Booking Holding, a decis să își deschidă aici noul său Centru de Excelență!

Acesta este situat în zona Tineretului, într-o clădire nou construită, cu suprafața de 32.000 mp. 700 de noi locuri de muncă sunt generate direct de această companie, însă, indirect, această investiție va duce la o dezvoltare majoră a comunității noastre, deoarece în viitorul apropiat acest hub de investiții urmează să își dubleze suprafața până la 63.000mp.

Faptul că o companie de un asemenea calibru alege Sectorul 4 pentru o investiție atât de importantă într-o perioadă oarecum incertă, arată că dezvoltarea comunității noastre se simte și prezintă garanții de viitor”, a scris Daniel Băluță pe Facebook.

Dezvoltarea nu se va opri aici

De asemenea, acesta a amintit și de alte companii care și-au deschis primele birouri din România în Sectorul 4. Potrivit celor scrise, dezvoltarea nu se va termina aici iar românii se pot aștepta la și mai multe vești bune.

„La doar câteva sute de metri distanță pe Calea Șerban Vodă și-a deschis primele birouri din România, acum un an, Tesla, iar pe Șoseaua Berceni, Can-Pack a făcut investiții de 50 milioare euro, într-o nouă linie tehnologică, iar aceștia nu sunt singurii…

Le mulțumesc acestor investitori că au ales Sectorul 4, știu cât de importante sunt companiile dumnealor pentru bunăstarea noastră, a oamenilor din sudul Bucureștiului.

Le promit că vom continua digitalizarea, dezvoltarea infrastructurii, investițiile, toate aceste lucruri care i-au atras pe dumnealor în această zonă și voi lupta în continuare pentru a echilibra zona de sud cu cea de nord a Capitalei în ceea ce privește dezvoltarea”, a mai scris Daniel Băluță.