În urma acordului exclusiv semnat anul trecut cu PLK Europe GmbH, compania Sterling Cruise, dezvoltator exclusiv al brandului Popeyes în România, va inaugura primul restaurant Popeyes pe piața locală în luna aprilie. Planurile de extindere a brandului sunt ambițioase: peste 90 de restaurante, în următorii zece ani.

Lanțul de restaurante vrea să se extindă în următoarea perioadă

„Încă de la început, vom veni în întâmpinarea clienților noștri cu serviciul Delivery, comanda la kioskuri, programul Loyalty sau comanda prin aplicația mobilă, toate menite să le facă viața mai ușoară și să se bucure de gustul Popeyes în orice moment, simplu și rapid.

Totodată, momentul deschiderii primului Restaurant Popeyes din România marchează lansarea unui plan ambițios de expansiune, cu peste 90 de restaurante în următorii 10 ani și o contribuție consistentă în comunitățile noastre, prin crearea de noi locuri de muncă și oportunități de dezvoltare”, a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer Popeyes România.

Popeyes România se va deschide publicului în data de 9 aprilie, în unul dintre cele mai mari centre comerciale din București – Băneasa Shopping City, în zona de food court.

Numeroase rețete autentice, în stil Louisiana

„Suntem foarte încântați să colaborăm cu Sterling Cruise pentru a aduce un brand iconic în România”, a declarat David Shear, Președinte Popeyes Louisiana Kitchen, Internațional Markets.

„Angajamentul nostru este să le prezentăm oaspeților din întreaga lume gustul unic al produselor Popeyes și un meniu unic, din New Orleans, cu arome inegalabile. Așteptăm cu nerăbdare lansarea primului restaurant în România. Suntem convinși că românii vor adora puiul extraordinar de la Popeyes”.

Fondat în 1972 în New Orleans, Popeyes este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, reușind să creeze o nișă pe piață prin rețetele autentice, în stil Louisiana. Brandul este fondat pe o tradiție culinară veche de 300 de ani, care aduce o fuziune de stiluri de gătit, condimente și ingrediente. Popeyes este prezent în peste 25 de țări din întreaga lume, cu peste 3.700 de restaurante la nivel global.