Fiind o companie matură, portofoliul echilibrat de servicii (de transport, depozitare și logistică) a continuat și în 2015 să fie unul dintre pilonii dezvoltării persistente a companiei. Experiența și profesionalismul echipei au stat la baza reușitei numeroaselor proiecte prin care compania a furnizat soluții de transport și logistică cu succes.

2015. Așteptări 2016

Anul 2015 a adus o creștere pentru majoritatea sectoarelor, însă industriile care s-au evidențiat cel mai mult și care au contribuit la dezvoltarea pieței de transport și logistică au fost cele de FMCG și Automotive. Analizând activitatea departamentelor de vânzări și operațional în anul ce tocmai s-a încheiat, și având în vedere și modificările din piață (ex. creșterea consumului ca rezultat al scăderii TVA-ului cu 4 puncte procentuale), reprezentanții companiei sunt optimiști în ceea ce privește menținerea acestui trend de creștere în piață și, implicit, a companiei.

Performanța cere investiții continue

Trăim în era digitalului și a tehnologiei, în care lucrurile cu care suntem obișnuiți se schimbă sau îmbunătățesc rapid, alte instrumente, gadget-uri luând naștere și fiind la dispoziția utilizatorilor dornici de a beneficia de ultimele tendințe în materie de tehnologie. Pentru a supraviețui pe o astfel de piață, este nevoie de adaptare și viteză de reacție. Aceste caracteristici sunt împământenite în ADN-ul companiei Gebrüder Weiss, care a înțeles că sunt necesare investiții în resurse pentru a fi competitiv.

Compania a ales să investească anual în echipamente și sisteme necesare desfășurării anumitor procese, cum ar fi echipamente de manipulare, sisteme de depozitare, sisteme de control al costurilor, echipamente și sisteme IT. Aceste investiții permit demararea de noi proiecte și creșterea eficienței proceselor, toate acestea reflectându-se în final în gradul de satisfacție al partenerilor săi. Vor fi efectuate investiții și în spații de depozitare, dacă cerințele și necesitățile pieței și ale clienților companiei o vor impune.

Despre Gebrüder Weiss România

Compania Gebrüder Weiss are o experiență de peste 20 de ani în transport și logistică pe piața din România, furnizând de-a lungul anilor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, bazându-se pe o infrastructură națională prin platforma logistică proprie cu 6 terminale logistice de cross-docking situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău și Craiova.

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu

T. +40.372.678.500

E. [email protected]

http://www.gw-world.ro/newsletter-ro/