Cunoscuta prezentatoare Cristina Herea a transmis recent că o să ia o pauză importantă de emisie și renunță la lumina reflectoarelor. Asta până după nașterea primului său copil.

Cristina Herea ia o pauză de la televiziune

Cristina Herea nu o să mai apară la România TV. Prezentatoarea a transmis recent, pe Facebook, că pentru moment intenționează să rămână acasă și să se pregătească pentru naștere, mai ales că a avut o serie de probleme medicale supărătoare în timpul sarcinii. Vedeta și-a anunțat retragerea din televiziune prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Facebook.

„…și a venit și ziua aceea, cu emoți mai mari ca atunci când am auzit pentru prima dată în cască « 3…2…1…EȘTI». Și asta pentru că au fost 11 ani fără să simt nevoia unei pauze mai mari de 10 zile! Însă, astăzi micile problemele de sănătate mă obligă să rămân acasă pentru a o aștepta pe bebelușâ mea”, a scris vedeta România TV în mesajul postat încă de joi pe Facebook.

Ce mesaj le-a transmis fanilor

Aceasta i-a îndemnat pe telespectatori, pe cei care au urmărit-o în aparițiile televizate să rămână alături de colegii ei de la stația de televiziune și să-i urmărească în continuare.

„Voi să rămâneți cu ochii pe colegii mei! În spatele sticlei, dincolo de noi, câteva fețe cunoscute, este o echipa minunată, care merită atenția voastră: editorii, care va aduc toate breaking news-urule, reporterii și corespondenții care află primii informația, șefii care muncesc cot la cot cu noi, regia care ne suportă atâtea, producătorii care sunt călăuzele noastre în cască, pe care adesea nu o vedeți, fețele de la par și machiaj care ne suportă cu toate mofturile noastre ciudate! Ei toți sunt România TV și în spatele știrilor este fiecare dintre ei!”, a mai spus Cristina Herea în mesajul său.

Vrea să ducă sarcina la bun sfârșit liniștită

La 35 de ani, Cristina Herea este însărcinată pentru prima oară și mai are o scurtă perioadă până când își va strânge copilul în brațe. Primele trei luni au fost însă cu ceva probleme, însă Cristina a trecut cu bine peste ele.

„Merg să îmi aștept bebelușa sănătoasă acasă, iar apoi mă reîntorc la acești oameni minunați! Până atunci, mă alătur și eu vouă și îi privesc pe colegii mei de acasă! #rtv”, a mai scris vedeta pe contul de Facebook.

Sursă foto: Dreamstime