Jaap Zuiderveld va ocupa poziția de vice-președinte de vânzări și marketing, iar Xochilt M. Balzola-Widman a fost desemnată directoarea diviziei Consumer pentru întreaga regiune.

Zuiderveld vine la NVIDIA de la compania Colt Technology Services, din Londra, unde s-a ocupat de echipa de vânzări pentru servicii globale. Înaintea acestei poziții, a ocupat poziția de director operational pentru Europa în cadrul ACN, și director executiv la Active 24, unde a avansat de la poziția de director operational pentru Europa. Zuiderveld are peste 20 de ani de experiență în industria de IT și telecomunicații, ocupând poziții la Versatel Telecom International, KPN Telecom și British Telecom.

În cadrul NVIDIA, va fi responsabil pentru toate activitățiile din Europa, Orientul Mijlociu, India și Rusia. Responsabilitățile lui sunt de dezvoltare a diviziilor de consumer, enterprise, auto și sisteme integrate.

Balzola-Widmann se alătură companiei NVIDIA după Amazon, unde a fost responsabilă cu linia de produse Kindle în Europa centrală. Este un veteran al industriei de gaming, ocupând în trecut diferite poziții la Activision Blizzard și Electronic Arts. În cursul carierei de 20 de ani, Balzola-Widmann a ocupat poziții de management și vânzări în cadrul diviziilor europene ale companiilor Ingram Micro și Symantec.

În cadrul NVIDIA se va ocupa de divizia de consumer pentru regiunea EMEAI, având focus pe GeForce și SHIELD.