"Am reuşit să lăsăm în urmă momentul dificil," a declarat Jen-Hsun Huang, preşedintele şi CEO-ul NVIDIA.
"Am reuşit să îmbunătăţim viteaza de execuţie şi recâştigăm cotă de piaţă în segmentul de desktop-uri. La doar şapte luni de la anunţarea primului nostru procesor bazat pe arhitectura Fermi, am început producţia la şapte noi unităţi de procesare vizuală, printre care şi GeForce GTX 580, care a setat noi standarde de performanţă pe acest segment. Arhitectura Fermi este acum disponibilă pentru fiecare segment al produselor noastre destinate zonelor desktop, notebook şi staţiilor de lucru. 
"În acelaşi timp, am reuşit să ne poziţionăm drept jucători importanţi pe segmente precum cel de cloud computing şi mobile computing, domenii care revoluţionează la ora actuală peisajul pieţei IT.  Tesla se regăseşte acum în câteva din cele mai rapide şi cele mai eficiente supercomputere. De asemenea, Tegra va fi disponibilă într-o gamă largă de telefoane inteligente şi tablete, pe care le construim alături de partnerii noştrii," a mai declarat acesta.
Pentru al patrulea trimestru al anului fiscal 2011 NVIDIA estimează o creştere a venitului cu 3% până la 5% în comparaţie cu al treilea trimestru.
SURSA: NVIDIA