Surpriză totală! Nunta anului din România a avut loc în mare secret. Un cântăreț cunoscut din țara noastră și-a unit destinele cu femeia pe care o iubește.

Nunta anului în lumea mondenă!

Este vorba despre Flick sau Domnul Rimă. Acesta s-a decis să își unească destinele cu superba brunetă Denisa. Au făcut nunta în mare secret, într-o locație fabuloasă.

Cei doi au ales ca loc de nuntă o insulă din Grecia. Nu au fost chiar singuri acolo. Au avut invitați pe sprânceană. Au ales o nuntă simplă, pe plajă, departe de ochii curioșilor. Imaginile postate pe rețelele de socializare au strâns deja mii de aprecieri, iar internauții au rămas mască atunci când l-au văzut pe Flick deja însurat.

Nașii lui Flick și al Denisei au fost celebra vedetă radio, Daniel Buzdugan și soția lui. Familia lui Buzdugan împreună cu cei doi îndrăgostiți și bineînțeles, ofițerul stării civile, au fost singurii care au participat la minunata nuntă de pe plajă din Creta, Grecia.

”Suntem nași fără de veste/ în cea mai tare poveste!
Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anuntat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că… noi o să fim nași:) La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile. Acum sunt deja soț și soție!

Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experiență:) Casă de piatră dragii noștri Flick și Denisa! Să vă țineți veșnic nebunia asta, nebunia asta e ceea ce face viața frumoasă!

Și pentru că suntem în Creta : Να ζήσετε! Na zisete!
Καλούς απογόνους! Kalous apogonous! Cu drag, Daniel, Monica, Luca și Maria”, este mesajul nașului Buzdugan de pe o rețea de socializare.