Care este adevăratul nume al lui Neti Sandu?

Care este numele real al lui Neti Sandu? Vedeta a oferit noi detalii despre viața ei privată. Se pare că „Neti Sandu” este „numele de vedetă”, nu numele ei real.

Adevăratul ei nume este „Aneta Sandu”. Mama ei i-a ales prenumele în semn de respect pentru nașa ei. Când s-a angajat la PRO TV, Florin Călinescu a sfătuit-o să se prezinte telespectatorilor ca „Neti Sandu”, nu ca „Aneta Sandu”.

„De la Aneta, care este un diminutiv. De la Ana, Anette, în franțuzește. Aneta nu mai pare un diminutiv. Când zici Aneta, unde e diminutivul? Dacă ai pus “a” la final, l-ai făcut serios.

Așa mă și simt, copilul care, de fapt, este serios! Nașa mea avea numele acesta, Neti. O mai chema Ana. Mamei mele nu i-a plăcut Ana și a zis: “Uite, să o cheme Aneta!”.

Așa s-a gândit ea! I-a plăcut Neti și atunci mi-a zis Neti, dar a lăsat numele acesta ca să nu o supere pe nașă. Așa era pe vremuri! Atât, simplu! La școală! (n.r. o mai striga lumea Aneta)

De când am venit la Pro TV, Florin Călinescu a zis: “Să îți zicem Neti! Nu îți zicem Sandu Aneta, așa cum te cheamă. Aici e altfel!”. Am rămas cu Neti Sandu. Nu mi-am zis eu așa. Pentru numele de scenă, da. (Florin Călinescu este cel care a numit-o așa prima oară la Pro TV – n.red.)

Așa se nasc toate! Da, Neti este un apelativ, numele mic. Este frumos, îmi place!”, a explicat ea pentru EGO.

Florin Călinescu
SURSA FOTO: Inquam Photos, Justinel Stavaru

Cum se menține în formă Neti Sandu? Secretele unui aspect impecabil

Neti Sandu arată impecabil la cei 64 de ani ai ei. Vedeta de la PRO TV a povestit care este ritualul său de îngrijire. Este adepta produselor naturale. Ritualul său de înfrumusețare constă în câțiva pași simpli. Una dintre regulile respectate de aur este aceea de a se demachia în fiecare seară.

Neti Sandu nu se culcă niciodată machiată. Preferă să se dea cu spray cu acid hialuronic și colagen.

Prezentatoarea TV a început să se dea cu cremă pe la vreo 40 de ani și ceva. Înainte, nu suporta să facă acest lucru. Pe corp face masaj cu ventuze de silicon. Adică se dă cu cremă și apoi plimbă ventuzele, care fac un vacuum.

A admis că nu poate face sport. Deși este o fire activă, nu se poate duce la sală.

„E bine dacă cineva poate să ia ceva din ce ofer eu aici. Din moment ce încă sunt și fac treaba asta, înseamnă că Universul mă lasă, că nu e vorba de șefii mei sau de altceva, e vorba că e undă verde la așa ceva și înseamnă că ceva din mine folosește la ceva, așa mă gândesc, că altfel m-ar retrage de pe piață, știi, ca pe orice produs.

Mă dau cu crema mea cu miere de Manuka, de la Plafar. Am și creme mai scumpe, dar acelea sunt doar de efect, nu hrănesc ca aceasta cu miere de Manuka. Loțiunea micelară este tot cu miere de Manuka”, a declarat ea pentru Spectacola.