Conform datelor culese permanent de facebrands.ro, serviciul de   monitorizare a paginilor româneşti create pe reţeaua socială Facebook, numărul utilizatorilor acestei reţele a crescut de la 2.405.920 în data de 7 ianuarie la 2.811.800 în data de 7 februarie, o creştere de 405.880 utilizatori, respectiv de 14,43%.

Numărul utilizatorilor care şi-au setat în profil oraşul a depăşit 50%,  ajungând la 1.422.360, adică 50,59% din total. Cei interesaţi pot studia la adresa https://www.facebrands.ro/map.html  harta oraşelor şi judeţelor în funcţie de numărul de utilizatori, precum şi paginile localizate pentru acestea, cifre care au fost actualizate pentru toate oraşele şi judeţele, conform ultimelor date disponibile.

Facebrands.ro monitorizează acum  peste 7.800 de pagini create pe Facebook de persoane şi instituţii companii, ONG-uri etc, arătând creşterea numărului de fani  al acestora pe zile şi săptămâni, împreună cu alte pagini din aceeaşi categorie. La aceste informaţii se adaugă analize pe baza cifrelor monitorizate, care sunt disponibile la adresa https://reports.facebrands.ro.