Unul dintre cele mai dinamice segmente ale pietei de produse IT este cel al perifericelor, de la an la an producatorii creand noi modele de mouse-uri si tastaturi. Lorandra SRL Brasov, distribuitor pentru Romania al firmei Cherry GMBH Germania, va prezenta la CERF 2001 tastatura [email protected], cod G83-13000, cu 19 taste programabile pentru Internet si multimedia. Tastatura este furnizata impreuna cu programul de configurare [email protected]
Tot cu acest prilej va fi lansat in premiera Power PadMouse cu o tehnologie noua, avand cinci butoane + Direction Pad si un design unic si Power WheelMouse cu cinci taste + buton scrol. Cei interesati pot vedea aceste produse la stand 5208, pavilion 15.
Piata producatorilor locali de computere va mai castiga la CERF un nou jucator in Tora Computers, care se lanseaza cu aceasta ocazie. Noua companie are pana acum trei linii de produse – Tora Economic, Tora Business si Tora Multimedia, si vrea sa se extinda in toate regiunile tarii.
Ca orice firma aflata la inceput de drum, cei de la Tora promit produse de buna calitate la un pret accesibil, insa care va fi adevarul puteti afla vizitand standul 4220, pavilion 14.
Din categoria produselor software, la CERF se va lansa versiunea 6 a solutiei de securitate a datelor AVX Professional. Pe langa actualizarea inteligenta a semnaturilor sau protectia on-access a fisierelor si a mesajelor de e-mail, AVX 6 este prima si singura suita de securitate din lume capabila sa blocheze o aplicatie pe baza comportamentului acesteia.
O premiera mondiala o constituie si protectia celor 100 de milioane de utilizatori ai aplicatiilor de comunicare instant, de tipul ICQ, NetMeeting, Yahoo Messenger sau MSN Instant Messenger. Detalii suplimentare despre acest produs puteti afla vizitand standul 4264 al firmei producatoare, SOFTWIN, in pavilionul 14.
O alta atractie a editiei din acest an a CERF este participarea pentru prima data a SKIN Media, care va reprezenta patru brand-uri de renume mondial: firmele Leadteck (placi video), Altec Lansing (sisteme de boxe profesionale) si IWILL (placi de baza) si Fujifilm. Cei de la Skin Media vor incerca sa atraga vizitatorii catre standul lor, nr. 6052, in pavilionul 16, prin spectacole de dans, show-uri comice si concursuri inedite.
Consumatorii de produse de suport de date vor avea prilejul, la CERF, sa studieze oferta celor de la GNG Comexim, ce va lansa pe piata romaneasca noile CD-Recordable marca Delphi, la stand 5260, pavilion 15.