Simona Halep e Coiotul Wile. E

Simona Halep a învins-o pe Kontaveit în doar 53 de minute, motiv pentru care unul dintre fanii ei din online a asemănat-o cu Road Runner, celebrul personaj fictiv din desene animate, ce reprezintă un cuc alergător care este mereu fugărit de Coiotul Wile. E, scrie Prosport.

Coiotul (Wile E. Coyote) este un personaj din seria de desene animate Looney Tunes. El este obsedat de ideea de a-l mânca pe Roadrunner cel rapid (The Road Runner), așa că încearcă toate găselnițele perfide din catalogul lui ACME. Dar toate încercările lui Wile E. Coyote se întorc împotriva lui, iar bietul Wile E. Coyote se trezește zdrobit, turtit sau în cădere liberă într-o prăpastie!

Today’s QFinal match up where @Simona_Halep won in 53 minutes. @AustralianOpen @darren_cahill

Videoclip încorporat

Ecouri în presa internaţională

„A patra favorită nu a pierdut niciun set la această ediţie a turneului şi nu a fost niciodată în pericol pe Rod Laver Arena, dominând-o total pe jucătoarea de 24 de ani după ce a obţinut primul break, în al treilea game al meciului. Kontaveit, aflată la primul sfert de finală din carieră, a învins-o pe a şasea favorită Belinda Bencic în 49 de minute, în al treilea tur, dar a fost de partea greşită a ciocanului în sferturi. Halep a mişcat-o pe Kontaveit pe tot terenul şi a fost nemiloasă în a şti când să crească ritmul şi să termine punctele, încheind o superbă victorie cu al cincilea ei as”, notează BBC.

„Mai în formă ca niciodată, Halep a trecut ca vântul în semifinalele Australian Open”, tritrează AP.

„Foarte robustă, Simona Halep îşi urmează drumul ei. Românca, singura jucătoare care nu a pierdut vreun set în turneu, a dominat-o cu autoritate, scor 6-1, 6-1, pe Anett Kontaveit, obţinând biletul pentru semifinale. Din aceeaşi categorie ca numărul 3 mondial, jucătoarea estonă nu a găsit soluţii pentru a schimba ceva. Ea şi-a pierdut braţul de fier la început şi şi-a lăsat adversara să-şi ia zborul. Foarte ascuţită fizic, numărul 3 mondial a avut un serviciu mai performant şi a putut să-şi exprime calităţile în condiţiile terenului foarte lent de la Australian Open”, scrie L’Equipe.fr.