Vicepreședintele PNL Dan Vîlceanu a postat pe Facebook un film în care ministrul Muncii, Marius Budăi, prezent în Parlamentul European, a încurcat foile în timp ce ține un discurs despre prioritățile României la Consiliul UE și ”a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul”.

„Dăncilul de la Ministerul Muncii a încurcat foile la Bruxelles. Nici măcar foile pe care sunt scrise discursurile nu-i mai salvează pe miniștri din a se face de râs. La audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budăi s-a încurcat și a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul. Budăi ar fi trebuit să prezinte prioritățile în cele 6 luni în care țara noastră deține președinția Consiliului Uniunii Europene”, a scris pe Facebook Dan Vîlceanu.

Liberalul a adăugat că ministrul Muncii ”nu a înțeles nici el ce a citit” în timpul discursului susținut în Parlamentul European.

„Ce a spus el la Comisia de Muncă din Parlamentul European? Mai nimic. Un timp, nici el nu a înțeles ce a citit. Acest ministru este cel care a semnat înghețarea pensiilor prin ordonanța 114/2018 și apoi spunea ca are temeri că opoziția va îngheța pensiile când va ajunge la guvernare. O tâmpenie! PSD-ALDE îşi face campanie cu minciuni şi manipulări”, a conchis Vîlceanu.

În încheiere, deputatul PNL a afirmat că „românii au avut temerea ca ne va face de râs când va merge la Bruxelles și s-a adeverit”.

Postarea lui Dan Vîlceanu este însoțită de un film cu ministrul Muncii, Marius Budăi, din Parlamentul European.

„Am speranța că un acord va putea fi obținut în cel mai scurt timp, astfel încât domeniul ocupării și egalitatea între femei și bărbați reprezintă …reprezintă….scuzați-mă…afacerilor sociale..”, a afirmat Marius Budăi, în PE.