Cu noul VAIO F3D, Sony oferă acum un ecosistem complet de divertisment 3D, incluzând televizoare 3D, playere Blu-ray 3D, sisteme home-cinema 3D, camere foto cu funcţii 3D şi consolele PlayStation.

VAIO F 3D

Noua serie VAIO F 3D cu ecran Full HD VAIO Display Premium de 16,0” (40,6cm) surprinde prin calitatea uimitoare a imaginii 3D, optimizată pentru o vizionare confortabilă fără “flicker”.

Spre deosebire de ecranele 3D polarizate pasiv, seria VAIO F foloseşte tehnologia cu cadre secvenţiale şi iluminare LED. Această soluţie asigură un tip de răspuns foarte scurt şi unghiuri de vizualizare largi, afişând imagini mai clare şi mai luminoase.

Tehnologia cu cadre secvenţiale afişează alternativ imagini Full HD (1920 x 1080) 3D pentru ochiul stâng şi drept cu până la 240 de cadre pe secundă, asigurând omogenitatea imaginii finale. De la filme de acţiune, până la sporturi, jocuri şi multe altele: veţi fi răsplătiţi cu o experienţă 3D mult mai relaxată, chiar şi după perioade lungi de vizualizare.    

Noua serie VAIO F vă oferă mult mai multe modalităţi prin care vă puteţi bucura de divertismentul preferat. Apăsaţi butonul 3D şi veţi selecta imediat modul de vizualizare preferat 2D sau 3D. VAIO F suportă nativ conţinut 3D precum filmele 3D pe Blu-ray Disc, jocurile şi clipurile. De asemenea, puteţi vizualiza imagini panoramice 3D realizate cu camerele digitale Cyber-shot şi camerele DSLR  Sony α.

În plus, filmele 2D de pe Blu-ray Disc sau DVD pot fi convertite instantaneu în formatul de vizualizare 3D cu o simplă apăsare de buton. Pentru cazurile în care sunt folosite în condiţii de iluminare scăzută ambele serii dispun de senzor de lumină ambiantă şi tastatură iluminată.

Seria business VAIO SB
Noua serie de notebook-uri VAIO S se diferenţiază printr-un design plat elegant, integrând materiale care asigură robusteţea şi greutatea redusă a modelelor. Carcasa notebook-urilor este construită din aliaj de magneziu cu un suport ergonomic pentru palmă din aluminiu, iar noua articulaţie este ascunsă inteligent în spatele carcasei şi nu distrage atenţia de la ecran.

Una dintre cele mai importante inovaţii este bateria: VAIO S utilizează un concept nou de baterie, care permite prelungirea autonomiei pentru o activitate prelungită zi şi noapte. Bateria integrată lithiu-polymer asigură suficientă energie pentru o activitate de până la 7 ore (în modul Stamina). Dar, autonomia poate fi dublată cu ajutorul bateriei externe care poate fi încărcată separat, fără a fi conectată la PC. În plus, bateria externă poate fi conectată la PC fără să fie nevoie de închiderea sistemului, sporind autonomia până la 14 ore. Bateria externă BPSC24 poate fi achiziţionată separat şi este livrată cu propriul adaptor de încărcare.

Noul Sistem Hibrid Grafic Dinamic optimizează în mod inteligent performanţele grafice în funcţie de gradul de dificultate al activităţii, comutând automat sau manual între unitatea Intel integrată şi unitatea grafică AMD Radeon™ HD seria 6000. Avantajul principal al sistemului hibrid este asigurarea permanentă a echilibrului între performanţă şi autonomie.   

Noua serie VAIO S este concepută pentru maximizarea productivităţii zilnice. Astfel, noile notebook-uri integrează funcţia Fast Boot reducând timpul de pornire a sistemului cu 50%. Funcţia se dovedeşte extrem de utilă în situaţii în care este nevoie de accesarea rapidă a datelor de pe sistem (atunci când vă grăbiţi spre aeroport, de exemplu). În plus, datorită butonului WEB, utilizatorii pot accesa, în câteva secunde, toate funcţiile de navigare pe Internet. Productivitatea este extinsă şi mai mult prin intermediul conectivităţii 3G de bandă largă Vaio Everywair, care permite accesul la Internet prin intermediul reţelelor mobile.