“Pentru 5 euro credit pe lună, utilizatorii  primesc 3.000 de minute şi SMS-uri în reţea plus 75 de minute naţionale/internaţionale şi SMS-uri naţionale. Noua promoţie oferă utilizatorilor minutele şi SMS-urile necesare pentru a-şi pune toate planurile în aplicare, în preajma sărbătorilor”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Pentru utilizatorii ce îşi activeaza cartela începând din 23 noiembrie 2010, costul extraopţiunii este de 4 euro credit în prima lună.

De acum, utilizatorii cartelei Vodafone plătesc doar primele 2 minute dintr-un apel în reţea la tarifele standard, iar restul apelului este netaxabil, indiferent de durata, cu extraopţiunea “Vorbeşti Maxim”, la un tarif de 0,5 euro credit lunar.

De asemenea, Vodafone include noi extraopţiuni pentru apelurile internaţionale: 30 de minute de convorbiri internaţionale pentru 2 euro credit pe lună, 60 de minute pentru 3 euro credit pe lună şi 120 de minute pentru 5 euro credit pe lună.

Ca beneficiu adiţional, noii utilizatori ai cartelei pot testa Internetul pe mobil, gratuit, timp de o săptămână, printr-un bonus ce include 50 MB trafic de date.

Utilizatorii care nu vor să aibă grijă duratei de viaţă a cartelei Vodafone pot primi 12 luni de valabilitate în plus, pentru 10 euro credit. Extraopţiunea “Valabilitate” poate fi activată printr-un apel la *100#, meniul Promoţie.