Ce legătură au avut Elon Musk și Amber Heard?

Johnny Depp susține ferm că Elon Musk a fost amantul fostei sale soții, Amber Heard. Acesta a declarat recent că cei doi ar fi întreținut relații intime în casa sa din Los Angeles, când el era plecat să filmeze în Australia.

Potrivit spuselor sale, aceștia ar fi adus-o și pe Cara Delevingne în casa sa din Los Angeles.

În plus, presa occidentală a oferit detalii neștiute despre relația amoroasă dintre Elon Musk și Amber Heard. Nu doar infidelitatea sa a ieșit la iveală, ci și detalii secrete despre relația ei cu directorul general al Tesla.

Amber Heard s-a luptat la tribunal cu Elon Musk pentru embrionii înghețați

Recent, Jennifer Howell, fosta șefă a lui Whitney Henriquez (sora lui Amber Heard) a dezvăluit că actrița americană și Elon Musk au fost implicați într-un proces juridic din cauza unui dezacord privind embrionii înghețați (obținuți când formau un cuplu amoros).

Jennifer Howell a mărturisit că a discutat personal cu Paige (mama lui Amber Heard) despre trecutul fiicei sale cu Elon Musk.

„Paige mi-a spus că Amber a spus că Elon era posesiv, abuziv și că ea era într-o luptă juridică cu el pentru drepturile asupra embrionilor pe care i-au creat împreună”, a declarat Jennifer Howell, adăugând că miliardarul american a vrut ca embrionii înghețați să fie distruși, după ce au pus căpat relației lor, dar Amber Heard a vrut să-i păstreze.

„Paige mi-a spus, de asemenea, motivul pentru care Johnny și Amber s-au despărțit. Amber era violentă, îl iubea pe Johnny, dar nu îl putea controla”, a completat Jennifer Howell.

Amber Heard a avut o relație amoroasă cu Elon Musk

După procesul respectiv, actrița americană a devenit mamă. Aceasta are o fiică, numită Oonagh Paige, pe care a făcut-o cu ajutorul unei mame surogat.

Amber Heard nu a dezvăluit niciodată numele tatălui biologic și nici nu a precizat dacă l-a cunoscut personal sau dacă acesta este implicat în creșterea și educarea fiicei sale.

Amintim faptul că Elon Musk și Amber Heard au format un cuplu amoros în 2016, la scurt timp după ce actrița americană i-a cerut divorțul lui Johnny Depp.

Aceasta a povestit recent cum s-a împrietenit cu Elon Musk.

„Nu l-am recunoscut până când nu am început să vorbim. Mi-a amintit că ne-am mai întâlnit o dată. Am vorbit pe covorul roșu. Era cu mama lui. Părea un adevărat domn, era foarte drăguț.

S-a așezat lângă mine, la o masă din apropiere și am început să vorbim în acea noapte, apoi am devenit prieteni”, a mărturisit Amber Heard.