Informațiile nu au fost niciodată confirmate de familie, însă acum surse din anchetă confirmă ipoteza dramatică. Daniela ar fi fost violată timp de 7 ani de Gheorghe Dincă, de la 11 la 18 ani. La 14 ani, fata a fost trimisă de acasă la bunicii din partea mamei, dar în vacanțe venea în casa părintească, unde era supusă ororilor.

Elena Dincă, mama ei, ar fi știut ce se întâmplă, dar de frică nu ar fi luat atitudine, ci ar fi încercat doar să-și protejeze fata trimițând-o la părinții ei. Daniela s-a căsătorit cu un coleg de facultate foarte repede și astfel a reușit să se distanțeze complet de căminul familial. Apoi s-a angajat la o farmacie veterinară, de unde ar fi furat 12.000 de lei.

A fost depusă o plângere penală pe numele ei, dar conflictul s-a încheiat amiabil când ea a returnat banii. A mers în Italia, unde s-a angajat să aibă grijă de bătrâni. Aici l-a întâlnit pe Giorgio Albiero, un italian bogat, care i-a devenit concubin. Acesta a investit în România, în mai multe terenuri, inclusiv de vânătoare, dar a murit subit, iar întreaga avere i-a revenit Danielei, pe care o angajase inițial să aibă grijă de sora lui mai în vârstă.