Profitând de indecizia autorităților române, copiii lui Gheorghe Dincă au dat bir cu fugiții și se ascund în Italia, la nepotul fostului iubit al fiicei lui Dincă.

Ei nu se mai află în România de o bună perioadă de timp. Atât Dan Dincă, cât și Daniela Dincă, se află în prezent în Italia, la nepotul lui Georgio Albiero, iubitul Danielei, care a murit anul trecut.

Aflat sub control judiciar

Trebuie precizat faptul că la finalul lui 2019, fiul monstrului din Caracal a agresat mai mulți jurnaliști în fața Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). A fost pus sub control judiciar și astfel i s-a dat interdicție de a părăsi țara. Și totuși, el se află acum în Italia.

Același lucru l-a făcut de urgență și sora sa, Daniela Dincă, aceasta fiind cetățean italian, cu rezidență în casa unui bărbat denumit Andrea Lovo Albiero,

Afacerile lui Georgio Albiero se află acum pe mâinile Danielei Dincă, dar și ale lui Andrea Lovo Albiero, nepotul lui Georgio Albiero. Atât Giorgio Albiero, cât și Andrea Lovo Albiero au probleme grave cu legea, informează playtech.ro.

Dosar penal pe relația Italia – România

De menționat că polițiștii de la ”Arme, muniții și substanțe explozive” au găsit vineri, cu prilejul perchezițiilor făcute în Ineu și în Arad, pe proprietățile și concesiunile italianului Giorgio Albiero, care se ocupa cu împușcatul păsărilor mici și foarte mici în Câmpia de Vest, nu mai puțin de peste 5.000 de cartușe a căror proveniență ar fi de-a dreptul dubioasă.

Pentru ceea ce au constatat, oamenii legii au întocmit dosar penal, iar acesta urmează a fi instrumentat sub coordonarea unui procuror. Până atunci însă, informațiile privitoare la cercetarea penală sunt, oficial, publice.

Mai mult decât atât, pe anchetatorii care au deschis acest dosar penal pe numele lui Albiero îi interesează mai ales circuitul ”banilor negri”, pe relația Italia-România, dar și al cartușelor, dat fiind faptul că autoritățile din țara lui l-ar fi prins ca făcând parte dintr-o rețea de traficanți de arme, fiind anchetat pentru spălare de bani.

Albiero își făcuse mulți dușmani în Arad, înșelându-le încrederea și dându-le numeroase țepe mari, precizează sursa citată. Acum, copiii lui Dincă se ascund la nepotul lui Giorgio Albiero, pe nume Andrea Lovo Albiero.